Wpis z mikrobloga

@PakoThugLife: Ja wiem, ale jak patrzę na taki środek pola MU to widzę, że mają możliwości, żeby ich tam stłamsić. W sensie w defensywie. Z tego co pokazali w PL to kontrolują cały przebieg spotkania, tak trochę jak gra arcymistrz z adeptem szachowym. Spokojnie, bez popełniania błędów i podejmowania ryzyka itd.
@Primusek: Neymar wyszedł z cienia Messiego i wygranie ligi oraz pucharu Francji go nie zaspokoi, więc w LM da z siebie 200% i zostanie katem, do tego dołóżmy Kylian'a Mbappé który jest w świetnej formie.

No właśnie ja się martwię o defensywę MU - Valencia (O ile jeszcze gra bo nie pamiętam...) vs Neymar i Luke Shaw vs Mbappé, więc tak jak Shaw może sobie poradzić to Valencii (Tak się odmienia?)
@Zlpnc: Przypominam, że United przegrali z Realem tylko 2 : 1 (Juve w finale przegrało 4 : 1 o ile dobrze pamiętam). W dodatku byli świeżo po transferach i skład nie był do końca zgrany jeszcze. Ja widzę United co najmniej w ćwierćfinale / półfinale w tym roku.
@majkkali: Proszę Cię, tu nie chodzi o wynik, United w tamtym meczu praktycznie nie istniało, to Real dominował i kontrolował grę.
No ale też kibicuję, żeby zaszli daleko w tym roku