Witam Zamówiłem na #gearbest kilka rzeczy pocztą belgijską i mam kilka pytań, czy długo idzie (tak, wiem że to przesyłka pocztowa i może iść do 60 dni), po jakim czasie od dostania numeru śledzenia można ją śledzić i czy są z nią jakieś problemy? @AliPaczka #tracking
@Aurok02: Tak do końca to przesyłka belgijska nie jest rejestrowana i przy zakupie droższych rzeczy lepiej wybrać coś innego, ale przychodzi bardzo szybko. Niestety zamówienia w chwili obecnej będą nieco opóźnione ze względu na "żniwa" na GearBest :)
Jaka można mieć tutaj motywację do pracy skoro jakiś cięć będzie zarabiał tyle co ja na magazynie. Automatycznie moje chcecie do pracy są zerowe więc daje z siebie minimum. Nie warto się starać bo można dorobić się tylko garba. #pracbaza #inflacja
Zamówiłem na #gearbest kilka rzeczy pocztą belgijską i mam kilka pytań, czy długo idzie (tak, wiem że to przesyłka pocztowa i może iść do 60 dni), po jakim czasie od dostania numeru śledzenia można ją śledzić i czy są z nią jakieś problemy? @AliPaczka #tracking
Jak paczki leca razem z rejestrowanymi to przychodza w tym samym czasie
Druga sprawa to jak mam tracking to mam tez info ile czasu juz paczka idzie wiec nie przeocze magicznych 60dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Nierejestrowana wszędzie
I status to fejk.
@alipaczka
To inna sprawa, ale sugerowanie innemu mirkowi "patrz już jest w kraju" to bezsens bo to fejk.