Wpis z mikrobloga

@farmaceut: No sorry ale jak koleś robi knajpę żywcem wyjętą z PRLu, najtańszymi talerzami z #!$%@? wie skąd i żarciem które wygląda gorzej niż mrożone z biedry to nie dziwne że ma klientów +40 i mu interes pada.
Jeśli masz pospolity biznes tj. monopol, piekarnia, restauracja to musisz mieć sprawdzonych pracowników którzy ci nie robią siary, dbać o PR i #!$%@? się trochę poświęcać a nie że bo mamy jeden wóz.
@Wanzey: Okej. Jestem na 7. minucie reportażu i widzę jak to wygląda. Myślałem, że lepiej to wygląda... Z zewnątrz jak monopolowy, a w środku jak tania garmażerka czasów PRL :D Mieliście rację... Wooooo, cholerny tucznik.
@Gohagohagoha3zl: Na zdjęciach, aż tak źle to nie wygląda... Weź nie wołaj, bo Uwaga przyjedzie na Wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Swoją drogą, może jest smaczna? :V