Aktywne Wpisy
tindeRoman +452
Kupiłem sobie najmocniejszy możliwy paralizator i wam też to polecam. W Krakowie i innych polskich miastach roi się od patologii z „psieckami” bez kagańca ani smyczy, więc rozwiązanie jest jedno - jeśli taki pies choćby źle na ciebie spojrzy, przepuść przez niego całą moc swojego paralizatora aż będzie sztywny, ale zostaw trochę baterii na samoobronę przed rozwścieczonym właścicielem. Jeśli ci ludzie nie są w stanie zaakceptować że życie człowieka jest ważniejsze niż
EdgyCaesar97 +15
Ni cholera nie ogarniam młodych ludzi w Polsce..
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
Tablet Teclast 98 w cenie 69,99$ z kodem Gearbest03 (bez refa)
Ręcznik szybkoschnący Xiaomi ZSH.COM 76x34 cm w cenie 3,99$ z kodem XiaomiZSH (bez refa)
Xiaomi Mi band 1S w cenie 6,99$ z kodem MI1S911 (bez refa)
Xiaomi Mi band 2 w cenie 14,99$ z kodem GBMB29120 (bez refa)
Kamera sportowa ThiEYE T5e WiFi 4K w cenie 89,99$ z kodem Gbt5e912 (bez refa)
Sportowy smartwatch Xiaomi AMAZFIT czarny w cenie 86,99$ z kodem AMAZFIT912 (bez refa)
Zestaw czujników Xiaomi Smart Home Aqara Security w cenie 39,99$ z kodem GBAFXTZ2 (bez refa)
Powerbank Xiaomi ZMI QB820 20000mAh w cenie 45,99$ z kodem ZIMIZDCJ (bez refa)
Dron JJRC H37 Elfie w cenie 23,99$ z kodem GBH37 (bez refa)
Dron Xiaomi Mi Drone 4K w cenie 396,99$ z kodem MI4KGB (bez refa)
Telefony:
Xiaomi Mi5X 4/64 GB w cenie 199,99$ z kodem x5ZDCJ (bez refa)
Xiaomi Mi5S 3/64GB złoty w cenie 229,99$ z kodem MI5sGBCJ (bez refa)
Xiaomi Mi6 6/64 GB czarny w cenie 389,99$ z kodem MI6ZDCJ (bez refa)
Xiaomi Mi Max 2 4/64 GB w cenie 219,99$ z kodem MAX2GBCJ (bez refa)
Xiaomi Mi MIX Ultimate 6/256 GB czarny w cenie 449,99$ z kodem Mixzdcj (bez refa)
Pozostałe marki telefonów, w tym #oneplus
Leagoo T5 4/64GB w cenie 115,99$ z kodem LeT5GP (bez refa)
Lenovo Zuk Z2 Pro 6/128GB w cenie 249,99$ z kodem zukz2CJ (bez refa)
OnePlus 5 6/64GB szary w cenie 389,99$ z kodem harvest205 (bez refa)
OnePlus 5 8/128GB w cenie 519,99$ z kodem OPZDCJ (bez refa)
Bluboo S1 4/64GB - bezramkowiec w cenie 139,99$ z kodem S1BZDC bez refa) - od godziny 2:00
Wszystkie kody są ilościowe, więc przy promocja -50$, jak w Mi Mix, mogą się skończyć bardzo szybko.
Chcesz być zawołanym do promocji? Zapisz się na listę powiadomień Chińskie kody
Zobacz także tag #nowepromocje - pojedyncze promocje z chińskich sklepów bez czekania na całe zestawienie kuponów.
Obserwuj #chinskiekody aby nie przegapić żadnej okazji lub dodaj go na czarnolisto, by nie oglądać niepotrzebnych wpisów. Sprawdź starsze wpisy, by znaleźć oferty na inne #telefony, których nie było w tym zestawieniu lub dodaj wpis do ulubionych, by wrócić do niego później.
Wysyłki zmniejszająca szanse na VAT:
1. Banggood - wysyłka Priority Direct Mail (PDM)
2. Gearbest - w przypadku produktów z magazynu CN i HK-2 - przesyłka Priority Line
3. Tomtop/Cafago - Wpisz w wiadomości do sprzedającego „please help me choose a tax-free shipping method”, by zmniejszyć szanse na VAT
Informacje o nas:
Polub stronę na Facebooku
Strona ChinskieKody
Aktualna oferta Hong Kong Goldway z Aliexpress
Aktualne kupony rabatowe do iBuygou
Telefony Xiaomi w Banggood i w Gearbest
Odkurzacze automatyczne iLife
Informacje na temat zwrotów z Cashback
Linki bezpośrednie:
#xiaomi #gearbest #kodyrabatowe #kupony
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@G1WHRec: @K4znodzi3j: dobra cena, ale mogły trochę dłużej działać, bo 50 sztuk było.
@maks1823: ostatni był 5$ drożej, więc cena dobra.