Wpis z mikrobloga

Zapowiedziano, że pierwsze odcinki czwartej serii domkną otwarte wątki z poprzednich sezonów, a od piątego odcinka zacznie się kończenie wątku Ezry. Zdaniem Taylora Graya, który użycza mu głosu, jego postać dorośnie, a przeszkody z jakimi zmierzą się bohaterowie, będą największe jak do tej pory.

Filoni opowiedział trochę o Thrawnie. Do pracy nad nim zaangażowali Zahna, żeby poprawnie przedstawić tą postać. W tym sezonie Thrawn będzie kłócił się z Imperium, a właściwie to z imperialnymi metodami prowadzenia walki; mamy też zobaczyć sporo machinacji pomiędzy nim a Pryce.

Wyświetlono też drugą część odcinka Heroes of Mandalore, więc pewnie niedługo będzie można znaleźć spoilery w internecie. No i na koniec truskawka wisienka na torcie – ostatnie sceny serialu są tworzone tylko przez Filoniego i dwójkę animatorów, żeby nic nie wyciekło. Nie wiem jak Wy, ale ja coraz bardziej nie mogę się doczekać. Jeśli chcecie zobaczyć cały panel, póki co jest tylko poniższe nagranie z kiepską jakością dźwięku, ale zobaczycie tam jeszcze dwa nowe klipy

- SW Extreme
#starwars
Trajforce - > Zapowiedziano, że pierwsze odcinki czwartej serii domkną otwarte wątki ...
  • 3