Aktywne Wpisy
Wieczny_Prawiczek +174
O co chodzi do jasnej ciasnej. Jak ja pisałem maturę to większość lasek miała krótkie spódniczki jak picrel. Te grubsze albo puklate miały spodnie żeby sadło zasłonić.
A teraz widzę to większość poubierana w jakieś spodnio-worki, czy to grube czy to chude. Co to za zj3b@na moda, nawet popatrzeć sobie nie można na młode ciałko :(
#matura #dupeczkizprzypadku #ladnapani
A teraz widzę to większość poubierana w jakieś spodnio-worki, czy to grube czy to chude. Co to za zj3b@na moda, nawet popatrzeć sobie nie można na młode ciałko :(
#matura #dupeczkizprzypadku #ladnapani
inyourbrain +236
Czy wy jesteście normalni na tym wykopie? Który system pozwala na to, by mieć ponad tysiąc aktywnych sesji, które są aktywne przez ponad rok? Rozumiem, że teraz mam wszystkie pojedynczo usuwać? Nawet nie ma możliwości usunięcia wszystkich jednym kliknięciem. Czy może powinienem napisać skrypt (z racji bycia #programista15k), który wyczyści wszystkie jednocześnie? Później się dziwicie, że konta są "wykradane", gdy sesje żyją w nieskończoność?
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
Najważniejszym powodem zamachów jest to, że przyjeżdżając do europy z wioski gdzie gówno jest wysokowartościowym pokarmem widzą ludzi którzy #!$%@?ą żarcie na ulice. W pierwszej kolejności myślą popracuje i za parę lat będę miał tak samo ale #!$%@? z tego jest ledwo wiążą koniec z końcem i jego dzieciak w 15 roku swojej egzystencji stwierdzi że to niesprawiedliwe łyknie wszystkie bzdury które ktoś mu nagada które usprawiedliwią jego położenie ekonomiczne i znajdzie sobie odwiecznego mitycznego wroga i wolność #!$%@? wie gdzie za którą warto umrzeć.
Wydaje się wam to obce?
Rozejrzyjcie się dookoła i dostrzeżcie rozwarstwienie społeczne. Jak się w życiu nie udaje to winny jest ten(Tusk bo sprzedał/okradł/nakłamał/sieje ferment) lub tamten (Kaczyński bo sprzedał/okradł/nakłamał/sieje ferment).
Ja nie mam a ludzie z otoczenia burmistrza mają, nienawidzę PIS/PO/Nowoczesna/PSL (w gminach gdzie rządzi PIS/PO/Nowoczesna/PSL).
Brakuje tu tylko jakiegoś ekstremistycznego ruchu który rzucił by iskrę i podpalił to w #!$%@?. Nie może to być ruch nacjonalistyczny bo źle się kojarzy (WWII) ani wolnościowy socjalistyczny bo źle się kojarzy(WWII). Ruch religijny z agresywnego nie przejdzie w ekstremizm bo JP2.
Jeśli znajdzie się idea na tyle złudna i obiecująca złote góry i na tyle ekstremalna by się wyżynać między sobą to będziemy mieli na własnym podwórku Syrie i 15 obozów walczących o władze w imię lepszego jutra.
@Peeleejin:
Słowo popracuję tu nie pasuje
Problem zamachów dotyczy ludzi wpuszczonych do europy z 20-30 lat temu i ich właśnie dotyczy ! przyjeżdżając do europy z wioski gdzie gówno jest wysokowartościowym pokarmem widzą ludzi którzy #!$%@?ą żarcie na ulice. W pierwszej kolejności myślą popracuje i za parę lat będę miał tak samo ale #!$%@? z
a oni urodzili się już w europie, to są osoby, które nigdy nie musiały jeść gowna
@AwizisieAkat: