Aktywne Wpisy
fake-konto +1
Ejjj, #!$%@?, wytłumaczcie mi pls, kogo stać na budowę/kupno domu????
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
kawasoo +1
#famemma kto chce link ?
Gdy SAA dojdzie do Dez i zabezpieczą drogę do Dez(zaznaczoną czerwonym), ISIS znajdzie się w kolte(zaznaczone czarnym).
Będą mieli 3 wyjścia.
1. Dołączyć do walki o Dez (SAA zamie Madan bez wykrwawiania się).
2. Zostać w Madan i czekać aż SAA skończy z Dez i walczyć w Madan do końca.
3. Uciec za Eufrat, tutaj będą musieli cały swój ciężki sprzęt zostawić i będą narażeni na naloty RuAF i SyAF.
#syria
@Halal: Do DeZ zmierza Gwardia Republikańska i to ona będzie odpowiedzialna za wyzwoleni części miasta kontrolowanej przez IS. Tygrysy, Piąty korpus, Szyici i reszta będzie dalej kontynuować natarcie w dolinie Eufratu.
@Halal: Rządowi na pewno spróbują zając pola naftowe po
Więc czas pokaże kto to odbije.
@Halal: No i tam są właśnie te pola, a ich zajęcie oznacza że SDF nie będzie w ogóle kontrolował żadnych terenów roponośnych po zniszczeniu IS.
Komentarz usunięty przez autora