Aktywne Wpisy
inooni +8
" Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość

Zamówiłem co nie co do zjedzenia i młoda dziewczyna przyjmując zamówienie dostała całe 100zł z czego do wydania było 23.30zł. Wydaje mi resztę a ja wziąłem te 20zł w papierku a resztę jej zostawiłem nie mówiąc nic, po prostu odszedłem.
W normalnym sklepie kasjerka krzyknęłaby "psze pana jeszcze drobne!" A ta widziałem kątem oka, że stała wryta w podłogę jeszcze z 20 sekund jakby się zakochała i coś sapnęła do koleżanki w stylu "zastąp mnie bo ja do kibelka idę" i poszła do łazienki.
W związku z tym mam pytanie do osób, które pracowały w takim miejscu. Czy jak ktoś zostawi takie ochłapy jak te 3.30zł to ta kasjerka może sobie legalnie je wziąć czy po prostu poszła do wc aby gdzieś ukryć w bieliźnie te pieniądze?
Pytam, ponieważ kumpel mówił, że po co jej to dałem, ona się pewnie zakocha a po trzecie oni napiwki muszą wrzucać do kasy. W ogóle się na mnie #!$%@?ł bo mówi, że tacy ludzie w takich miejscach pracy nie są zbyt bystrzy i teraz po pracy ta dziewczyna trzyma te pieniądze i cieszy się jakby świadomie mnie #!$%@?ła na tak duży hajs a teraz nie wie co z tym zrobić, jak wyprać te pieniądze.
#mcdonalds
P.S. Z Elbląga do Wrocławia i do Elbląga podróż trwała razem 7 godzin i 40 minut. Szybko, co?
Niby auta w trasie mało palą a wyszło 17,2l/100km.
Wyjeżdżasz na S8 i jest jak na nocnej, kulturka, wszyscy się witają, są dla siebie mili. Wyjeżdżasz na A1 i jak na dziennej, prawie każdy warszawiak zachowuje się jak patus, w ogóle lusterka traktują jakby diabła tam widzieli. I tak pewnie połowa z nich to były auta flotowe bo nikt normalny nie kupi sobie białej skody w heczbeku dla rodzinnych wyjazdów.
#polskiedrogi
Komentarz usunięty przez autora
Hmmm
Za to masz az kilkanascie kajzerek
@turtledove: czy zamiast tego słowa które jest używane nie wiadomo z jakiego powodu nie można mówić po prostu "nie będzie brakowało" ? Dziwie sie troche bo to słowo znam może z tydzień i widze że używają go tylko pracownicy MC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://sjp.pwn.pl/szukaj/manko.html
https://pl.wikipedia.org/wiki/Manko