Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +124
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
SzubiDubiDu +89
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
#tracking
Ile może u nich leżeć zanim wyślą dalej ?
Długo czekaliście ostatnio ?
#aliexpress #gearbest
Mogła zostać już wysłana, jeśli nie jest zatrzymana to nie wiesz kiedy wyszła, możliwe że błędnie zakładasz
Status jest ze paczka w transporcie, ale nie zmienia się od kilku dni.
Twoja ile leży u nich ?
Accepted in Poland 2017-09-11 12:59 WER Warszawa
Package in transportation 2017-09-11 13:04 ?
Wcześniej miałem WerWarszawa - paczka w transporcie
Pokaz co tam wyszło to ci powiem czy taki miałem status
2017-09-11 12:59 WER Warszawa
2017-09-11 13:04 Package in transportation :/
Mój sklep zaproponował mi zwrot kasy lub ponowną wysyłke ale jak pierwsza przyjedzie to będe musiał ją odesłać bo jak nie to muszę zapłacić za dwie . #normalniemindfuck