@fervi: propsuję. Tak trzymać. Na takich dewów liczę, w takich inwestuję ( ͡°͜ʖ͡°) Żaden korporuch nie będzie mnie zmuszał do zmian. Każda korporacja jest mile widziana jak każdy o ile nie robi czegoś wbrew użytkownikom.
@koob: no nie dziwne. Chińczycy vs świat. ( ͡°͜ʖ͡°) chińczycy myślą, że rządzą bitcoinem, a my powinniśmy dążyć do sytuacji, gdzie to użytkownicy będą rządzić. Stąd mamy uasf-y
@fervi: @pawlo74: To nie chodzi o żadną wielkość bloku tylko o przejęcie MARKI Bitcoin dla własnych celów. Łatwiej się steruje centralnie taka jest prawda. System ja ma dobrego lidera działa lepiej. Minusem jest to, że system taki oparty o lidera nie przejdzie "testu autobusu" czyli śmierci lidera. Pozatym lidera zawsze można przekupić zastraszyć itp.
Co się dzieje jak ktoś rządzi i nie ma balansu to widzicie po Bcash kod typowy
Czemu ludzie nie popierają segwit2x. I oby tak zostało
#bitcoin
Ignoruj. Psy szczekają, a karawana jedzie dalej.
Dla mnie jest to dość neutralne.
To nie chodzi o żadną wielkość bloku tylko o przejęcie MARKI Bitcoin dla własnych celów. Łatwiej się steruje centralnie taka jest prawda. System ja ma dobrego lidera działa lepiej. Minusem jest to, że system taki oparty o lidera nie przejdzie "testu autobusu" czyli śmierci lidera. Pozatym lidera zawsze można przekupić zastraszyć itp.
Co się dzieje jak ktoś rządzi i nie ma balansu to widzicie po Bcash kod typowy
Komentarz usunięty przez autora