Aktywne Wpisy
AIicja +59
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych
Clefairy +464
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
#bitcoin
1. Niemal nikt nie kopał BCH.
2. Odpaliło się awaryjne obniżenie trudności.
3. Opłacalność gwałtownie podskoczyła, grubo powyżej opłacalności kopania BTC.
4. Górnicy mający sprzęt do kopania BTC/BCH zaczęli się przełączać na BCH, doszło aż do ok. 40%.
5. Przez dwa dni bloki wpadały kilka razy szybciej niż powinny.
6. Dziś trudność wzrosła w normalnym trybie (skończył się 2016-blokowy okres). Tym samym opłacalność kopania BCH gwałtownie spadła, grubo poniżej opłacalności
@fervi: To się robi coraz lepsze, cyrk ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
7. Niemal nikt nie kopie BCH.
8. Awaryjne obniżenie trudności.
9. Opłacalność wzrasta.
10. Górnicy się przełączają na BCH.
11. Bloki wpadają kilka razy szybciej niż powinny.
12. Trudność wzrasta, opłacalność spada.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
8. Cena bch spada do jego wartosci ponizej 200$
9. Awaryjne obnizenie trudnosci
10. Oplacalnosc troche wzrasta ale nikt nie przechodzi na bch bo cena jest nizsza od ceny prądu
11. Bch zdycha smiercia naturalna i juz nigdy o nim nie uslyszymy a symbol ten przyjmie nowa waluta po kolejnym forku 1 listopada gdzie ta sama kopalnia bedzie probowala odstawiac cyrki i zarobic