Aktywne Wpisy
Papileo +96
Uwaga HIT! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kilka dni temu wstawiłem na wykop screeny konta z datezone, które prawdopodobnie należało do Nikoli (dwa xx przed nickiem tak jak na insta, wzrost, miejscowość itp. się zgadzało). Tutaj link:
https://wykop.pl/wpis/70425787/jak-juz-ujawniamy-prawde-o-nowych-aktorkach-to-ja-
Konto było nieaktywne od 15.02.2020 roku. I nagle po moim wpisie, ktoś sobie przypomniał o tym koncie i je usunął. Zbieg okoliczności?
Tucznik, Twoja dziewczyna to cichodajka.
#danielmagical
Kilka dni temu wstawiłem na wykop screeny konta z datezone, które prawdopodobnie należało do Nikoli (dwa xx przed nickiem tak jak na insta, wzrost, miejscowość itp. się zgadzało). Tutaj link:
https://wykop.pl/wpis/70425787/jak-juz-ujawniamy-prawde-o-nowych-aktorkach-to-ja-
Konto było nieaktywne od 15.02.2020 roku. I nagle po moim wpisie, ktoś sobie przypomniał o tym koncie i je usunął. Zbieg okoliczności?
Tucznik, Twoja dziewczyna to cichodajka.
#danielmagical
cskparty +26
Ruskie ida na front z rozkazami, tam wagnerowcy prigozyna, zmieniaja im rozkazy.
Wagner: Suko, wytłumacz mi jeszcze raz, od kiedy tak cwaniakujesz?
Rosyjski żołnierz: Mamy rozkaz.
Wagner: Macie swoją pozycję
Rosyjski żołnierz: My tutaj...
Wagner: #!$%@? stąd; to jest nasze terytorium
Rosyjski żołnierz: Dowódca wydał rozkaz, żeby się tu osiedlić
Wagner: Wasi dowódcy to pieprzeni idioci. Shoigu (minister obrony Rosji), Gerasimov (pierwszy wiceminister obrony) to pederasty.
Rosyjski żołnierz: Ale chłopaki...proszę...
Wagnerowiec: Co
Wagner: Suko, wytłumacz mi jeszcze raz, od kiedy tak cwaniakujesz?
Rosyjski żołnierz: Mamy rozkaz.
Wagner: Macie swoją pozycję
Rosyjski żołnierz: My tutaj...
Wagner: #!$%@? stąd; to jest nasze terytorium
Rosyjski żołnierz: Dowódca wydał rozkaz, żeby się tu osiedlić
Wagner: Wasi dowódcy to pieprzeni idioci. Shoigu (minister obrony Rosji), Gerasimov (pierwszy wiceminister obrony) to pederasty.
Rosyjski żołnierz: Ale chłopaki...proszę...
Wagnerowiec: Co
@SirSajko: i co by w tym regulaminie miało być? Jak zdefiniujesz wymóg tego, żeby takie DLC było rozbudowane do określonego stopnia? Poza tym dochodzi sprawa tego, że im bardziej skomplikujesz taki regulamin, tym finalnie więcej dziur w nim będzie i każdy, kto się w końcu zdecyduje wystartować tylko będzie interpretował to na swój sposób.
Jak mówiłem- sam pomysł