#xiaomi #redmi4pro #banggood Mam w moim xiaomi global rom 8.2 jaki rom wgrac by miec lepszy zasieg? I jak wgrac taki rom bez utraty ustawien i pobranych plikow aplikacji etc
@cukru: sluchaj mam iphone 7 na dzialce oddalonej od miasta mam 2-3 kreski zasiegu i mam neta 3 g w tym redmi mam 3-4 kreski i brak neta. Wjeżdzam do miasta w redmi pojawia sie net. To co jest nie tak
@Jordandc: No to problemy może mieć twój operator, możesz mieć złe apny itd. Dalej nie widzę w jaki sposób wgranie innego systemu miałoby w czymś pomóc.
@cukru: tak samo mam ustawione wiec pewnie faktycznie w iphonie jest duzo lepszy jakis tam odbiornik . Ja w iphone nie mam nigdzie problemow z zasiegiem a z kolei brat ma jakąs tam nową xperie od sony to też miewa problemy i też na działce nie ma. Zależy gdzie stanie w jakim miejscu
Chyba bede musial kupic jakis gsm repeater na działke ale to chyba nielegalne jest?
@Jordandc a ten redmi ma B20? Choć jak mówisz że oba są w 3g ale na jednym nie ma neta to faktycznie dziwne. Może to faktycznie kwestia konfiguracji apn.
@Jordandc słuchaj, jak telefon nie kosztuje 3k tylko jest 4 razy tańszy to logiczne, że na czymś musieli przyciąć. Było brać wersję z B20, lepsze pokrycie zasięgu poza miastem
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
A jak pobrac apn operatora na nowo? Ewentualnie ktos może zrobić screen apn z orange?
http://www.orange.pl/kid,4004239007,id,4004235661,title,Jak-wlaczyc-internet-w-telefonie-Android,helparticle.html
Może to wina telefonu, ma on B20? Weź pod uwagę jeszcze moc odbiorników, Apple może ma mocniejszy
Chyba bede musial kupic jakis gsm repeater na działke ale to chyba nielegalne jest?