Poszukuję telefonu - min 5,5", najlepiej 6+ - min 2GB ram - andek 5,1 ale miłoby było 6 lub wyżej - procek jakiś w miare i najważniejsze - bateria, minimum 4000mAh. - jak najtaniej Dużym plusem będzie jasny ekran. Telefon ma być używany jako nawigacja na rower, ekran będzie wyłączany. #banggood #gearbest #chinskietelefony
@demoos: iPhone 4s co prawda nie ma androida 5,1 ale ma świetne wymiary i dobry GPS co nawet w wyższych modelach chińczyków nie jest oczywiste. Polecam
@demoos: jak najtańszy z taką baterią i dobrym GPS (nie wiem, czy w MTK dalej słabo, więc patrzyłem snapdragony) to ciężko będzie. Z takich byłych flagowców to jest zte grand s 2, ale bateria jest 3000 (ponoć długo trzyma) https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-grand-s-ii-lte
@demoos: ale nie wiadomo jaki taki fon ma hardware, bo jak ma być do nawigacji, to przydałby się choćby dobry kompas. Niestety w recenzjach pokazują tylko gówno warte screeny z gps test, a to o niczym nie świadczy. Kiedyś nawet pisałem do pirzu czy telchina, żeby pokazywali zakładkę z czujnikami w gps status & toolbox - tam są takie informacje
rzuć jeszcze okiem na (ewentualnie pobaw się filtrami, wcześniej zawęziłem do
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
- min 5,5", najlepiej 6+
- min 2GB ram
- andek 5,1 ale miłoby było 6 lub wyżej
- procek jakiś w miare i najważniejsze
- bateria, minimum 4000mAh.
- jak najtaniej
Dużym plusem będzie jasny ekran. Telefon ma być używany jako nawigacja na rower, ekran będzie wyłączany.
#banggood #gearbest #chinskietelefony
Xiaomi Redmi Note 4 Global - 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 w cenie 142.79$ z kuponem 8BGESN4G32
Link bezpośredni:
W moim Meizu MX5 gps na prawdę jest beznadziejny, a to był jeszcze niedawno flagowiec
Z takich byłych flagowców to jest zte grand s 2, ale bateria jest 3000 (ponoć długo trzyma)
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-grand-s-ii-lte
rzuć jeszcze okiem na (ewentualnie pobaw się filtrami, wcześniej zawęziłem do