Aktywne Wpisy

bobsley33 +274
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
źródło: comment_16140375931UrXIjN5ToYZXUkGbZaQG9
Pobierz
hellb0y +140
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka

Wymagania: wielofunkcyjna czyli ze skanerem, drukowane ok 500 stron rocznie, tania w eksploatacji, wifi mile widziane.
#komputery #drukarka #kiciochpyta
brother, canon, epson
@blantek: ja mam https://www.ceneo.pl/17914348 DCP-J140. Wczoraj kupiłem tusz - zamienniki ActiveJet za 44zł. W sklepie stacjonarnym.
Mircy, Brother prezentuje sie super, ale jak widze Canony 50% taniej to kusi... I zamienniki widze tanie do canonow. przyklad: 1000 stron za 25zl w x-komie
Wszystkie te drukarki z tej trójki mają limity, ale nie żadne softwarowe, tylko fizyczne wynikające ze zużycia głowicy.
HP są niezniszczalne, ale głowicę wymieniasz z każdą zmianą tuszy, a tutaj zmieniasz tusz bez głowicy.
Głowica jest w cenie drukarki, więc nikt tego nie robi.