Mirki, szybkiej porady potrzebuję. Mam okazję kupić za 700zł laptopa o takich parametrach: Acer Aspire V3-571G Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30 GHz RAM 4 GB HDD 500GB 15.6" 64-bit system operacyjny NVIDIA GeForce GT 630M Windows 7 Home Premium
@nutsack do przeglądania neta to nawet najsłabszy laptop jest dobry. Osobiście mam do diagnostyki Lenovo R400 którego potkrecilem. Na win XP chodzi szybciej od niektórych wypasnych marketowych gówien.
Cena @Paszkwil cena tego laptopa wg mnie to maks 400zl. Poszukaj na alledrogo jakiegoś modelu który będziesz mógł sobie rozbudować za niewielką kasę. Gdzie procki nie będą lutowanie. Nie pamiętam modelu tego aspire ale za 70 zł kupiłem procka i ram i ze szrot wyszedł laptop o parametrach podobnych do tego z rzekomej okazji. Warto poszukać czegoś starszego poczytać o rozbudowie. Jeżeli chcesz coś taniego nowego i tylko do neta lub filmów
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu.
Acer Aspire V3-571G Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30 GHz
RAM 4 GB
HDD 500GB
15.6"
64-bit system operacyjny
NVIDIA GeForce GT 630M
Windows 7 Home Premium
Opłaca się?
#pytanie #komputery #mirkopomoc
Komentarz usunięty przez autora
@Paszkwil cena tego laptopa wg mnie to maks 400zl. Poszukaj na alledrogo jakiegoś modelu który będziesz mógł sobie rozbudować za niewielką kasę. Gdzie procki nie będą lutowanie.
Nie pamiętam modelu tego aspire ale za 70 zł kupiłem procka i ram i ze szrot wyszedł laptop o parametrach podobnych do tego z rzekomej okazji. Warto poszukać czegoś starszego poczytać o rozbudowie. Jeżeli chcesz coś taniego nowego i tylko do neta lub filmów