Wpis z mikrobloga

elo powiem wam co mi sie wydarzylo doslownie przed chwila jestem caly roztrzesiony teraz wiec przepraszam za bledy jak cos tak wiec wracam sobie ze szkoly #!$%@? bo oczywiscie oceny #!$%@? 7 zagrozen ale to juz klasyk wiec #!$%@? to tak wiec wracam sobie wbijam na chate i mama do mnie ze przyszla paczka do ciebie i nagle na twarzy pojawil mi sie usmiech bo wiedzialem ze to cos co na to czekalem kilka miechow a mianowicie zamowilem sobie klapki gucci z aliexpress szly #!$%@? 2 miesiace do #!$%@? pana ale warto powiem wam zajebisty material klapeczki lux na basen lux na wyjscie na dwor jak malik montana a klapeczki wygoda pierwsza klasa a i #!$%@? #!$%@? pedalow w japonkach ja #!$%@? jak mozna nosic japonki co jakis sznurek wchodzi ci miedzy paluchy ja #!$%@? dalej zjadlem obiad siadlem na kompa zrobilem fote klapeczkow #!$%@? ją na insta i mowie #!$%@? no nudy wychodze na miasto w klapeczkach pokazac polaczkom co sie nosi ubralem dresiki adidaska 3 paseczki biale skarpety nike po kolana hoodie supreme czapa ralph lauren i wychodze #!$%@? na to smutne jak #!$%@? miasto majac na sobie kilka kafli i tak ide sobie czujac sie jak #!$%@? gwiazda jakas niczym celebryta kazdy ubrany tak samo jakies croppiki reservedy a ja #!$%@? stylowo streetwear klapeczki warte wiecej niz caly ubior tych ludzi ide se do centrum miasta elegancko usmiechniety slonko swieci ale dach w czapie chroni ide sobie tak sam i na przeciwko widze idzie jakis patus typowy seba z browarem w reku i szlugiem w japie idzie rozbujany jak #!$%@? mysle se aha #!$%@? omg takich ludzi powinno sie zabijac i tak idziemy na siebie patrze mu w oczy i on mi i nagle pyta sie albo oddajesz czape albo #!$%@? a ja lekko zdezorientowany bez zastanowienia odpowiadam dawaj #!$%@? lysa do bicia #!$%@? i natycmiast przyjąłem garde ale #!$%@? patus #!$%@? mi tulipana na leb poleciala mi krew poczulem sie jakbym mial zaraz zemdlec ale #!$%@? mu prostego na leb to az przykleknal i nagle ten #!$%@? nieudacznik zyciowy po zawodowce wyciagnal kose bylem w szoku spojrzalem na moje klapki gucci i wpadl mi pewien pomysl do glowy zdjolem jednego klapka gucci i #!$%@? mu z klapka na leb plaskacza idealnie trafilem chlop padl jak szmata rozlal sie krwią #!$%@? i #!$%@? mi klapka swoją polską krwiom mowie o ty #!$%@? lysa do bicia #!$%@? mi klapka przepraszaj na kolanach i on nagle kleka i przeprasza mnie i placze zebym go wiecej nie bil i tu znowu mnie #!$%@? bo naplakal mi na mojego klapeczki gucciego warte 1000zl ja #!$%@? mialem klapki w polskich lzach czy jest cos bardziej upokarzajcego? naplulem mu za to prosto na ryj to smiec jeszcze zaczal sie oblizywać i gadać oo panie pluj na mnie chce poczuc jak smakuje slina prawdziwego krola i w tamtej chwili zrobilo sie mi sie smutno ze go tak potrakowalem ogolnie mam dobre serce nie wiem czemu tak go pobilem ale w sumie sam zaczal tak patrze na niego on kleczy placze przeprasza mnie krew mu leci z pyska mowie aaa #!$%@? masz moje klapki i oddalem mu klapki gucci pewnie zapytacie dlaczego skoro chcial mi zabrac czapke i mnie pobic a ja odpowiem wam ze sam nie wiem po prostu zrobilo mi sie go szkoda i w ramach przeprosin oddalem mu klapeczki niech sobie sprzeda je lub ponosi nwm co znimi zrobi szczerze #!$%@? mnei to kupie sobie nowe stac mnie tak wiec konczac wypowiedz polecam wam wszystkich nosic na codzien klapki gucci sa super wygodne praktyczne a i w wyjatkowych sytuacjach zawsze mozna komus #!$%@? klapeczkiem i bez podjazdu jest typo tak wiec rekomenduje klapeczki 10/10 ocena moja polecam warte kazdych pieniedzy a i kazdy polak bedzie ci zazdroscil chociaz w sumie nie wiem bo tu malo kto zna marke gucci #!$%@? tu kazdy nosi cropp a zreszta szkoda gadac, cześć.
  • 1