Aktywne Wpisy
MistrzKowalski +370
Jak mnie #!$%@?ą byli alkoholicy, ze swoimi gadkami moralnymi. Nie pije taki dopiero od paru lat, a najpierw #!$%@?ł życie sobie i swojej rodzinie zszedł na dno, robił już za podczłowieka, a teraz mnie staremu co ma normalną rodzinę, odchował już dzieci, które tez są nauczone, że "alkohol to pije się z głową, a nie zakąską" będzie #!$%@?ł farmazony na temat alkoholu. Najchętniej przypierdzieliłbym takiemu w pysk, aż by się nogami nakrył,
120_Dni_Sodomy +304
Lvl 19 pierwszy #rozowypasek ma poważnie, kumpel nas spiknął tak na prawdę nic nie musiałem robic praktycznie. Jakoś wyszło ze krótko potem już byliśmy razem ale dalej nie wiedziałem o czym gadać nie mówiąc o jakiejś probie nawiązania kontaktu fizycznego ani nawet wzrokowego. Wsyzstko fajnie pięknie ale po 3 latach zaczęła #!$%@?ć zdrową inbę to się rozeszlismy i nagle jeb, mogę gadać z różowymi o wszystkim i o niczym ale tylko jak je znałem, o podejściu do jakiejś i zagadaniu nie było mowy. Któregoś dnia byłem w insertnazwaoperatora_here załatwiać kwity i z ulotkami od nich chodził różowy 8+/10. Zrobiłem chyba parę kilometrów i mówię sobie '#!$%@? tyle czasu tu już sie kręcę że w końcu trzeba zagadać' no i podchodzę i mówię hej jestem Anon, prosto z mostu spodobałaś mi się, umowisz się na jakąś kawę?' oczywiście jak można się było spodziewać odpowiedziała że ma już #niebieskipasek i moją pewność trafił #!$%@?. Jakiś czas później będąc na jarmarku zaszedlem do jakiejś jadłodajni patrze na kasie różowy 9/10 i znowu przyczajka jak tu zagadać bo ludzi pełno ale przypomniała się poprzednią historia i stuleja Mode on, ale słyszę że wychodzi na przerwę i prawie na siłę wyszedłem za nią, klasyczne przedstawionko, zaproszka na kawkie i zdziwko bo mówi 'chetnie anon, dodaj mnie na fb' w głowie 'o #!$%@? to sie dzieje na serio' co się okazało mieliśmy z 15 wspólnych znajomych i zaczęła się gadka kto skąd kogo zna i rozmowa się pokleiła jak skarpetki po ( ͡° ͜ʖ ͡° ). A na obecną chwilę jesteśmy po jednym dejcie i zobaczymy co bedzie dalej
Tl;dr Odwagi Mirasy, za zagadanie do dziołchy w ryj od niej nie dostaniesz a jest szansa ze się uda!