Dlaczego nie mogę użyć touchów z #oculusrift w grze Zaginięcie Ethana Cartera? W Sklepiej Oculusa jest wyraźnie napisane, że wspierane kontrolery to gamepad oraz touche jako pad. Nie mam Windowsa 10 więc odpada używanie pada z Xboxa przez adapter, a na kablu nie da rady w to grać na stojąco.
@Michal_z_ksiegowosci: Od razu ci działał? Jeśli tak, to spróbuję przeinstalować... Jeśli to nadal nic nie da, to chyba serio chodzi o windowsa, co jest w sumie śmieszne, bo co ma jedno do drugiego to ja nie wie,.
Nie mam Windowsa 10 więc odpada używanie pada z Xboxa przez adapter
@Dorogon: Lol, nic nie odpada. Poszukaj w google sterowników do adaptera, potem raz musisz podłączyć pada przez kabel, żeby windows go wykrył, a potem normalnie śmiga bezprzewodowo.
@buttbuddy: No nie śmiga :) Mam sterowniki, podłączałem przez kabel i parowałem nawet za pomocą systemu oculusa i kiszka z maczkiem. Może masz pada do Xboxa360? Bo ja mam do One.
#vr #kiciochpyta
@Dorogon: bo nie działają w tej grze
EDIT: ale ja mam W10, może to dlatego.
Ja nie mam ich w oculus devices (bo pilota chyba zgubiłem, a xboxowy pad poszedł na handel). Może to też ma jakiś wpływ.
@Dorogon: Lol, nic nie odpada. Poszukaj w google sterowników do adaptera, potem raz musisz podłączyć pada przez kabel, żeby windows go wykrył, a potem normalnie śmiga bezprzewodowo.