#anonimowemirkowyznania Parę godzin temu dowiedziałem się, że moja dziewczyna mnie zdradziła. Dokładnie to przelizała się z jej #!$%@? "dobrym kolegą". Wiecie jak się dowiedziałem? Spotkałem ich #!$%@? w parku w mieście w którym mieszkamy. Oczywiście ona jeszcze wczoraj mówiła, że jedzie do babci. Stąd moje pytanie do was: Doradzicie mi jak z nią zerwać? Może mogę się jakoś ładnie odegrać? No #!$%@? jeszcze wczoraj mówiła, że mnie kocha
@AnonimoweMirkoWyznania Napisz jej Ty końsa #!$%@? widziałem akcje w parku,#!$%@? szlaufie #!$%@? a potem jak odczyta zablokuj nr telefonu,fb,insta,snapa
1.Powiedz, że jej wybaczysz jak zrobi 3 z koleżanką 2. Powiedz, że już wybaczyłeś, bo cię zawsze kręciło, że się z kimś całowała, ale tylko raz. Potem ruchaj i puść jak znajdziesz nową gałąź 3. Popłacz się to sama cię zostawi
@AnonimoweMirkoWyznania: Jaki leszcz jesteś, ja nie raz lizałem się z obcą dziewczyną albo i przeżyłem sytuację kiedy dwóch idiotów dorzuciło narkotyków do alkoholu i mieliśmy kosmiczną whiskey a po całej imprezie ja wylądowałem z laską najlepszego ziomka a on z moją i przynajmniej się lizaliśmy i cóż nikt nic nie pamiętał ale we dwóch to widzieliśmy i machnęliśmy na to ramionami bo ot to pocałunek więc o co drzeć koty...
@AnonimoweMirkoWyznania: wyłóż jej kawę na ławę, że nie dość, że Cię okłamała, co do rzekomego wyjazdu to jeszcze miałeś szczęście widzieć co robiła w parku ze swoim dobrym kolegą, i że z wami to koniec, bo sobie na takie cuda nie pozwolisz.
@AnonimoweMirkoWyznania @Greater_Manchester_bus_route_58: @erysipelothrix: @Abizaas: No co, czuję się teraz jak by wszyscy patrzyli się na mnie na ufolunga bo pocałunek to zdrada ostateczna i dam sobie #!$%@? obciąć że prawie każda laska mirków tutaj którzy ją mają choć raz dała buziaka jakiemuś innemu chłopakowi i póki o tym nie wiedzą bo sensu mówić im o tym nie ma żyją spokojnie i ich życie się nie
@Chmielciu: Sorry jeszcze do końca nie przetrzeźwiałem a temat mnie poruszył bo sam coś takiego miałem i wrzuciłem taki monolit prosto z głowy byle by to zrozumieć się dało ¯\_(ツ)_/¯
Oferuję się że nawiążę z nią kontakt i wysonduję co to za model i czy to czegoś warte, jak nic nie warte to biorę i jemu oszczędzę problemu zawsze jakaś rozrywka i dobry uczynek więc dwie pieczenie na jednym ogniu.
Parę godzin temu dowiedziałem się, że moja dziewczyna mnie zdradziła. Dokładnie to przelizała się z jej #!$%@? "dobrym kolegą". Wiecie jak się dowiedziałem? Spotkałem ich #!$%@? w parku w mieście w którym mieszkamy. Oczywiście ona jeszcze wczoraj mówiła, że jedzie do babci. Stąd moje pytanie do was:
Doradzicie mi jak z nią zerwać? Może mogę się jakoś ładnie odegrać? No #!$%@? jeszcze wczoraj mówiła, że mnie kocha
#zdrada #rozowepaski #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
2. Powiedz, że już wybaczyłeś, bo cię zawsze kręciło, że się z kimś całowała, ale tylko raz. Potem ruchaj i puść jak znajdziesz nową gałąź
3. Popłacz się to sama cię zostawi
Oferuję się że nawiążę z nią kontakt i wysonduję co to za model i czy to czegoś warte, jak nic nie warte to biorę i jemu oszczędzę problemu zawsze jakaś rozrywka i dobry uczynek więc dwie pieczenie na jednym ogniu.