Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki! :)
Poszukuję smartfona teoretycznie do 1k, ale w praktyce zapewne do 1.5k zł.

Z różnych porównywarek itp. kilka udało się wyłapać. Telefon fajnie byłoby kupić full legal, nówkę itp., żeby w fakturach wszystko się zgadzało i problemów z ewentualną gwarancja nie było.

Telefony i +/- cena z x-kom lub ceneo
- Lenovo P2 - 1400 zł
- Huawei Nova - 1500 zł (albo wersja z mocniejszą baterią i aparatem 16 - 1600zł)
- Lenovo K6 Note <1000 zł
- Xiaomi Redmi Note 3 <1000 zł
- Xiaomi Redmi Note 4X 64GB - 1000 zł
- Xiaomi Redmi NOTE 4 PRO 4/64GB Snapdragon LTE800 - 1000 zł
- Xiaomi Redmi 4 PRO 32GB - 1000 zł

Czy coś z powyższych polecacie? Albo może macie coś sprawdzonego? Fajnie, żeby to nie był jakiś kloc totalny i żeby bateria jako-tako dawała radę. Byłbym bardzo wdzięczny za rady w tym temacie :)

#android #telefony #smartfon #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 10
@fi9o: Ok, wszystko super, ale po 2k chodza aktualnie na rynku. Biore telefon na firme i nie chce miec problemow z kupnem zza granicy itp. Chyba, ze widziales gdzies mi6 w cenie 1.5k to byloby swietnie:D
@robertkolodziej: dzięki za info. Ale do p2 się zrazilem jak zobaczyłem go na wystawie w xkomie i wyświetlacz się nie potrafił odświeżyć :/ w końcu zamówiłem mi5 3/64 I na razie jestem bardzo zadowolony :)
ja mam lenovo K6 i jestem zadowolona. bateria jest super, aparat też mnie satysfakcjonuje, telefon wgl sie nie zacina i śmiga jak nowy, a mam go od kilku miesiecy, ogolnie za taka cene to naprawde polecam