Jadę dziś do Łomianek po kurtkę , w Outlecie Intermotors można coś wyrwać czy raczej nie? Docelowo chce tą RetNet od Retbike ,ale po drodze mam tego intermotors.
@Kick_Ass: do czosnowa? mi ten gość tłumaczył ze tam sie kupuje w zimę :) bo jak bylem w marcu to juz mocno przebrany towar był :) najlepiej zadzwon i dowiedz się czy mają rozmiar bo to co jest na stronie nie zawsze sie pokrywa z magazynem ...
@Kick_Ass: można. Ja kupiłem fajne spodnie skórzane MACNA. Oglądałem trochę kurtek ale były albo sportowe albo tekstylne. Jak szukasz tekstylki to pewnie znajdziesz coś dla siebie ;)
@Kick_Ass: ty chcesz kurtke mesh? ja kupilem macne sunrise, złego słowa nie powiem. Jakbys dotarl do ret to mozesz zapytac o cene ret iron skorzanej bo na stronie nie widze ;/ @fotograf_warszawiak: poka te spodnie i jaka cena ( ͡°͜ʖ͡°)
@kozaqwawa: MACNA COMMUTER. Przymierzałem je na targach na stoisku intermotors i były za 850. Wróciłem do domu i zamówiłem u nich na stronie za 559 ( ͡°͜ʖ͡°)
@fotograf_warszawiak: dupa się w tym nie gotuje? ja jezdze we freestarach cafe ale przy temp jakie byly ostatnio to zakladalem na te 12km do pracy zwykle jeansy bo te za ciezkie i za grube byly ;/
@kozaqwawa: nie używam ich na miasto/na upały ( ͡°͜ʖ͡°) Do pracy jeżdżę w dżinsach. Ale ostatnio było małe "torowanie" na Bemowie i przy 26 stopniach spodnie skórzane spokojnie dawały radę, a dupa się nie ugotowała ;) Sporo dają też te tekstylne wstawki.
Jadę dziś do Łomianek po kurtkę , w Outlecie Intermotors można coś wyrwać czy raczej nie? Docelowo chce tą RetNet od Retbike ,ale po drodze mam tego intermotors.
@fotograf_warszawiak: poka te spodnie i jaka cena ( ͡° ͜ʖ ͡°)