Aktywne Wpisy

Jestem teraz na wakacjach all inclusive w Turcji i naszły mnie takie przemyślenia, że ludzie są po prostu okropni i ohydni (oczywiście nie wszyscy, ale chyba większość) :
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,

Nanari +26

#bitcoin #kryptowaluty
@wytrzzeszcz: nie rozumiem możesz napisać krok po kroku jak debilowi je je przesłać np na giełde?
ewentualnie jakiś link z poradnikiem
Tak na serio, to Ci pomogę krok po kroku, żebyś nie stracił czegoś po drodze. Oczywiście, za drobny procent tej kwoty.
Jestem zaufany tutaj na wykopie, więc no stress.
@MRacheron: Tak w zasadzie czemu? Przecież można dać resztę z powrotem na adres wejściowy?
No ja wiem, jak działa change. ;)
Z komentarzy wynika, że można zrobić tak, jak wcześniej pisałem - przesłać change na address, który mamy na papierze.
Trzeba po prostu o tym wiedzieć i tego pilnować.