Wpis z mikrobloga

Śmiesznie patrzeć, jak naiwne Wykopki łykają kolejną historyjkę grubasa...

Było jeżdżenie z Radkiem w poszukiwaniu działki, były (ponad miesiąc temu) kupione okna (których do dzisiaj nie ma zamontowanych), były zamówione rolety (też będzie jakoś 3+ tygodni temu), były niezarejestrowane nigdzie bójki, pobicia i porwania pod blokiem, były telefony od mafii, były rozdmuchane i zmanipulowane afery podczas wyjazdu do Warszawy, były jednodniowe rozstania z Nosaczem, były duchy i opętania. Teraz jest historia o złodzieju...

Grubas jest nudny, od dawna nie robi nic poza siedzeniem na dupie z nosem w ekranie, jego ostatni stream był chyba najgorszy ze wszystkich dotychczasowych, więc (dziwnym trafem) dokładnie na dzień przed kolejnym streamem wypuszcza informację o złodzieju, żeby podgrzać atmosferę i zapewnić sobie temat do smęcenia na wtorek, a Wykopki łykają to jak pelikany. Jutro pewnie znów zamiast dymów będzie nudny grubas, który przez większość streama będzie siedział przed kompem i pijany #!$%@?ł o Sebie.

Być może Seba jest złodziejem, tego nie wiem. Ale to, co się dzieje teraz na mikro ("Seba złodziej, bo grubas tak mówi!") jest po prostu śmieszne... "Seba ściągnął Małysza na melinę, żeby wspólnie ją obrabować". Obrabować z czego? Kasy Jacy tam już od dawna nie ma. Gocha nosi 30-50 zł w kieszeni. Grubas też całą kasę trzyma na koncie, a przy sobie nosi tylko drobne. Pomijam już fakt, że gdyby grubas zainstalował na stałe 4 kamery na Urzędniczej (jak obiecywał), to problemu by w ogóle nie było...

Tematu zakupu działki jutro pewnie też nie będzie, "no bo przecież mamy teraz inną aferę i tylko o niej mówmy". Grubas w wymyślaniu tematów zastępczych jest lepszy od niektórych partii politycznych...

#danielmagical
  • 12
@noffi: Nic co mówi grubas nie jest wiarygodne. Ten obłudny świniak kręci jak najęty i notorycznie kłamie.

Poza tym jak sam zauważyłeś - "podejrzenia". Mógł zostawić stream z 4 kamer (jak obiecywał, zapomniałeś o szumnie zapowiadanym "Big Zwierzyńskim"?) - wtedy problemu by nie było. Ale po co? Lepiej wiecznie coś insynuować, sugerować, mącić... Jemu opłaca się ciągnąc temat miesiącami i wymyślonymi aferami nabijać widownię mimo nudnych streamów...

Chyba jakieś dobre 3
@vegeciak: On ma sto razy ważniejsze problemy od twojego życia... ( ͡º ͜ʖ͡º) A serio mówiąc - mnie się zdaje, że kumuluje kasy ile może, bo wie że kiedyś to źródełko wyschnie, a normalnej roboty to on raczej nie znajdzie.
@alegoraco: Skąd to wiesz? Grubas powiedział na streamie, a Ty łyknąłeś jak resztę jego wyssanych z palca bajeczek?

W tym linku kamienicy przy Urzędniczej nie ma:
http://www.torun.wkz.gov.pl/zalaczniki/torun_miasto.pdf

Poza tym nawet jak jakaś kamienica jest zabytkiem to nie oznacza to z automatu, że nie można jej w żaden sposób ruszać. U mnie na rynku w centrum miasta większość kamienic wpisanych jest do rejestru zabytków. I co? I każda z knajp ulokowanych na
@vegeciak: na streamie mowil. Chyba dozorca mu powiedzial, ze to jest zabytek i nie moze byc rolet. Moze Daniel klamal, a moze dozorca, a moze w ogole nie bylo rozmowy z dozorca. Tego nie wiem. Nie jestem jakims psycholem, zeby wszystko sprawdzac. Nie obchodzi mnie to.( ͡° ͜ʖ ͡°)