Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Polaczki będziecie ruchani aż was kukle będą swędzieć ???????? #bekazlewactwa
Sprzedałem 10% za 50k (kupione za 37k)
#kryptowaluty #bcntrader
@ch00dybcn: ja się nie znam prawie wogóle ale nie trzeba było ustawić pułap sprzedaży, ja mam teraz ustawione btc, jeśli spadnie do 3100 to sprzeda się za 3090 na USDT. Wogóle to po ile sprzedałeś?
po co mi fiat?
@pawelwykop: to znaczy co sprzedałem?
@pawelwykop: sorry, powinno być
MCO jest na liście( ͡° ͜ʖ ͡°)
czasem to refleks decyduje ( ͡° ͜ʖ ͡°)