Wpis z mikrobloga

nie imprezuję często, bo nie mam już tego zdrowia co w okolicach dwudziestki, ani chęci by marnować dnie na kacu. ale wróciłem właśnie z wesela i poprawin w pięknym miejscu na Podlasiu, na którym wybawiłem się z zajebistymi ludźmi, jadłem zajebiste rzeczy, piłem przepyszne alkohole i mimo fizycznego zmęczenia naładowałem się energią na stawianie czoła wyzwaniom, które stawia przede mną codzienne życie. postanowiłem się tym pochwalić na wykopku, bo za dużo tu depresyjnych wpisów i #!$%@? na własne życzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°). pic related, gadam sobie z Żarym z hemp gru xd
#wyznanie #pokazmorde
p.....n - nie imprezuję często, bo nie mam już tego zdrowia co w okolicach dwudziestk...

źródło: comment_jzyTOgWimmSj52jJaqDwD2eFXdKufrFR.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@Marcija: w internecie staram się zachowywać tak, jak w życiu - żeby nie wstydzić się tego co robię i nie stwarzać ku temu powodów ( ͡° ͜ʖ ͡°) anonimowość może wyzwolić złe instynkty.
  • Odpowiedz
@Marcija: nie martwię się ludźmi rozsiewającymi w internecie nienawiść, chyba że w przypływie empatii martwię się o nich ( ͡° ͜ʖ ͡°) skoro to robią, to świadczy tylko o ich przykrym położeniu, ich słowa nie są dla mnie nic warte, a ich opinia nie ma dla mnie żadnego znaczenia, bo biorę do siebie tylko słowa osób, na których opinii mi zależy. tak jak nie jestem zły na
  • Odpowiedz
@plen: No cóż, mnie życie nauczyło, że ludzka zawiść nie zna granic i bycie człowiekiem z ludzkim podejściem do innych wcale nie gwarantuje wzajemności. Sama nigdy nie zdecydowałabym się na dodanie własnego zdjęcia, wyłącznie ze względu na własne bezpieczeństwo i prywatność, którą cenię nad życie, ale to może dlatego, że jestem chorobliwą introwertyczką :D Trochę jednak zazdroszczę twojego pozytywnego podejścia do tej kwestii.
  • Odpowiedz
@Marcija: rozumiem, wiesz, ja prawie 30 lat spędziłem w introwertycznym zamknięciu, wstydząc się siebie i przejmując opinią obcych ludzi, niedawno zobaczyłem, że warto iść inną drogą. a zawiść? jeśli ktoś ci zazdrości, to znaczy, że robisz coś dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz