Aktywne Wpisy
mirko_anonim +77
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Herato +9
Gruby w akcje desperacji postanowił natychmiast podreperować swój wizerunek patologii internetowej.
W tym celu co prawda w szczytnym celu, ale pieniądzmi wyciągniętymi od widzów postanowił zrobić sobie dobry PR, przypisując sobie finalnie załogę że gdyby nie on, to by... filantrop się znalazł. Szkoda tylko że wszystko nie za jego pieniądze, ale za kasę widzów. Ale do Grubas wypina klatę do orderu :D
Wpłacajcie Grubasowi kasę dalej, tylko kupcie sobie przy tym dużo wazeliny bo będzie was bolała pewna część ciała.
#danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
Co do tego za co Daniel dostaje pieniądze to nie jestem kompetentny do oceny pobudek tysięcy ludzi, którzy mu płacą. Z tego co widzę ty jesteś. Gdyby rzeczywiście dostawał kasę w konretnych celach to zapłata powinna był dokonywana w momencie lub po wykonaniu zobowiązania, co pozwoliłoby na kontrolę. Niektórym może chodzić