Jak ja bym chciał, żeby na yt pojawiła się jakaś nowa patologia i żeby grubasowi z 10k oglądalność spadła do 4k, jego ból d--y to było by coś pięknego :D #danielmagical
@Key96: Niby w czym mądrzejszy ? Gdyby ogarniał to myślisz, że kiedyś by nie strimował ? Z czego się niby wzięły pozdrowienia za 3zł. Zgapił ze strumyków, ale nie umiał się za to zabrać to nagrywał gówniane filmiki z telefonu z tytułem elo albo bec
@krystian-stepaniak: myślę że nawet dwóch mirasów streamujących z piwnicy mogłoby się sprawdzić, kwestia umiejętnego castingu jakichś bordo-wizardów i utalentowanego scenarzysty ( ͡º͜ʖ͡º)
#danielmagical
Niestety, jest na to za głupi. Nie ogarnie tego.
Niby w czym mądrzejszy ?
Gdyby ogarniał to myślisz, że kiedyś by nie strimował ? Z czego się niby wzięły pozdrowienia za 3zł. Zgapił ze strumyków, ale nie umiał się za to zabrać to nagrywał gówniane filmiki z telefonu z tytułem elo albo bec
@krystian-stepaniak: myślę że nawet dwóch mirasów streamujących z piwnicy mogłoby się sprawdzić, kwestia umiejętnego castingu jakichś bordo-wizardów i utalentowanego scenarzysty ( ͡º ͜ʖ͡º)