Dwudziesta piąta część alternatywnych teorii pochodzących z różnych channelingów. Poprzednia.
93. Symulacja rzeczywistości. Obcy posiadają technologię która pozwala symulować rzeczywistość fizyczną z odzwierciedleniem każdego z jej praw. Czyli tak jak my mamy symulacje komputerowe w grach tak oni mają takie gry tylko że niczym nie różniące się od prawdziwego życia.
94. Jak zostać bogatym? Żeby mogła zmanifestować się rzeczywistość bogactwa trzeba potrafić być biednym. Trzeba potrafić mieć mało żeby móc mieć wiele. Między innymi dlatego ludzie biedni nie mogą wyjść z biedy ponieważ od niej uciekają. Nie da się uciec od rzeczywistości, trzeba ją przerobić. To działa względem wielu kwestii. Np. sztuka. Największe dzieła warte miliony nie zostały stworzone za pomocą zaawansowanej techniki komputerowej lecz za pomocą kilku pędzli. Biznes. Największe biznesy zostały stworzone w garażach. I tak dalej. To nie jest filozofia tylko fizyka rzeczywistości.
95. Kryształy. Kryształy mogą służyć jako przechowalnie informacji. Ich pojemność jest miliony razy większa niż nasze dyski. Jak to działa? Nie wiem ( ͡°͜ʖ͡°)
96. Istnieją cywilizacje gdzie niemalże nie istnieje pierwiastek kobiecy. Każdy członek takiej cywilizacji jest czystym samcem. Rozmnażanie odbywa się technologicznie. Cywilizacje te są drapieżne i nastawione na dominację.
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
Autorski tag #alternatywneteorie
Dwudziesta piąta część alternatywnych teorii pochodzących z różnych channelingów. Poprzednia.
93. Symulacja rzeczywistości.
Obcy posiadają technologię która pozwala symulować rzeczywistość fizyczną z odzwierciedleniem każdego z jej praw. Czyli tak jak my mamy symulacje komputerowe w grach tak oni mają takie gry tylko że niczym nie różniące się od prawdziwego życia.
94. Jak zostać bogatym?
Żeby mogła zmanifestować się rzeczywistość bogactwa trzeba potrafić być biednym. Trzeba potrafić mieć mało żeby móc mieć wiele. Między innymi dlatego ludzie biedni nie mogą wyjść z biedy ponieważ od niej uciekają. Nie da się uciec od rzeczywistości, trzeba ją przerobić.
To działa względem wielu kwestii. Np. sztuka. Największe dzieła warte miliony nie zostały stworzone za pomocą zaawansowanej techniki komputerowej lecz za pomocą kilku pędzli.
Biznes. Największe biznesy zostały stworzone w garażach.
I tak dalej. To nie jest filozofia tylko fizyka rzeczywistości.
95. Kryształy.
Kryształy mogą służyć jako przechowalnie informacji. Ich pojemność jest miliony razy większa niż nasze dyski. Jak to działa? Nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
96. Istnieją cywilizacje gdzie niemalże nie istnieje pierwiastek kobiecy.
Każdy członek takiej cywilizacji jest czystym samcem. Rozmnażanie odbywa się technologicznie. Cywilizacje te są drapieżne i nastawione na dominację.