Aktywne Wpisy
KaiserBrotchen +442
Mirkwood +8
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Witam,
Opisze sytuacje jaka mnie spotkała z uznaniem gwarancji w ibuygou. Zakupiłem niecały rok temu xiaomi mi5 z polecanego sklepu ibuygou z 2 letnią gwarancją. Jest to telefon narzeczonej więc wybrałem ten sklep a nie aliexpress z powodu wiadomego( chciałem mieć 2 lata spokoju z telefonem). 2 tygodnie temu zauważyliśmy tą dziwną plamę i opisując całą sytuacje napisałem maila do ibuygou(pisząc maila miałem pewność, że telefon zostanie przyjęty na gwarancje) Nie będę tu opisywać tego co widnieje na załączonych zdjęciach ale pisze ten post po to żeby ludzie zwracali uwagę czy warto dopłacać do telefonu z tego sklepu. Kupiłem z ibuygou tylko jeden telefon ale polecałem znajomym ten sklep zawsze mówiąc ( tu jest drożej ale masz gwarancje). Teraz niestety nie będę polecał tego sklepu i myślę , że stracą na tym kilku klientów. Myślę , że nie warto dopłacać i lepiej kupować z aliexpress a za kasę która zostanie można kupić później części zamienne i samemu sobie wymienić. Mam nadzieje , że komuś uświadomiłem na czym polega gwarancja z chin :)
@Blackghost26-6: ibuygou nigdy nie gwarantowało naprawy w Polsce
@Blackghost26-6: Możesz próbować robić chargeback. Czasem udaje się nawet po takim czasie.
Odezwij się na PW