Mireczki spod tagu #wordpress #webmastering czy ktoś jest zainteresowany współpracą - stworzeniem nowego serwisu ogłoszeniowego z ofertami pracy za granicą? Domena/hosting/skrypt kupione i stoją tak bodajże od maja, co mogłem zrobić to zrobiłem jednak brakuje mi wiedzy pod kątem technicznym. Osoba, która miała ze mną działać odkładała to z msc na miesiąc, aż już mi się nie chce czekać, a wiem, że sam nie dam rady. Jakaś ogarnięta osoba, brak wymogów wiekowych (byle nie 13/14latki ;) ) Pisałem już raz takiego posta ale po tym wszystko padło. Może tym razem się znajdzie ktoś chętny :)
@AmbaZjadla: Myślę, że na początek wystarczy a gdy strona dobrze się rozwinie to wtedy jest sens ją budować na czymś konkretnym. Nie jestem w stanie zainwestować teraz kupe kasy na tworzenie czegoś "wielkiego".
@Baarteek: W tego typu stronach/usługach pośrednictwa, wygląd nie ma znaczenia tylko zawartość. Twój target to koleś szukający kontentu nie wyglądu strony. Druga sprawa musi być widoczna w google. Inaczej lipa.
@go3: No to oczywiste, mam pewne tematyczne fanpage na fb po kilka tys lajków, plus pozycjonowanie w google no i jakieś tematyczne serwisy czy fora zagraniczne. Myślę, że jeśli dwie osoby się w to zaangażują to będzie dobrze ;) @krzysztof114: już wysyłam. :)
Pisałem już raz takiego posta ale po tym wszystko padło. Może tym razem się znajdzie ktoś chętny :)
@Baarteek: ( ͡° ʖ̯ ͡°) brak słów
No to powodzenia życzę( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krzysztof114: już wysyłam. :)