Aktywne Wpisy
#kononowicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Sądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadniecie kto jest nowym właścicielem działki na ul. Szkolnej (od narca 2024)
Uuroboros +7
Takie obrzydliwe a jednocześnie nie przemyślenie.
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
Sprzęt ten sam (dokładnie ten sam), internet ten sam (dokładnie ten sam), użytkownik ten sam (dokładnie ten sam)...
Ingress: apka działa od uruchomienia do wyłączenia.
Pokemon Go: spontaniczne wyjścia do pulpitu lub zawieszenia, głównie w kluczowych momentach.
Ingress: Po zablokowaniu ekranu i odblokowaniu w innym miejscu, komunikat o braku lokalizacji trwający kilka sekund.
Pokemon Go: Po zablokowaniu ekranu i odblokowaniu w innym miejscu komunikat o braku lokalizacji trwający dłużej od mojej cierpliwości. Mojej.
Ingress: Po uruchomieniu innej aplikacji (w tym np. odebranie telefonu) możliwy jest powrót do gry.
Pokemon Go: Po uruchomieniu innej aplikacji gra się uruchamia całkowicie od nowa (patrz niżej).
Ingress: Podczas uruchomienia gry pojawia się lekkie uczucie zniecierpliwienia.
Pokemon Go: Podczas uruchomienia gry można się przespać i zjeść obiad, jeżeli akurat trafimy na ten przypadek, że gra będzie uprzejma się uruchomić.
Ingress: Wkurzające rzucanie GPS-em nawet o kilka metrów, przez co nie mogę precyzyjnie strzelić albo ustawić rezonatora.
Pokemon Go: Prawie udaje mi się podejść do pokestopu i wyrzuca mnie na sąsiednią ulicę... i tak kilkanaście razy z rzędu (autentyk).
Ingress: Ja biję, przeciwnik broni, serwer ogarnia dwie albo szesnaście akcji jednocześnie (lekki problem z synchro).
Pokemon Go: Ja biję, przeciwnik śpi, serwer nie ogarnia.
(...)
#pokemongo #ingress #niantic #gorzkiezale