Mirki nie polecam urazów łąkotki, nie dość że przed zabiegiem boli i nie da się pracować to i po zabiegu boli jak #!$%@? ( ͡°ʖ̯͡°) #zdrowie #medycyna #szpital
@eazy-e kumplu rozumiem Cię, dwa lata temu miałem zabieg całkowitego usunięcia łękotki a w zeszłym rekonstrukcję więzadeł po tym drugim myslalem ze się zesram przez 3 miesiące po operacji
@BiesONE: mi ją zszywali podobno to bardziej bolesne, ale nie ma tu co oceniać, trzeba zacisnąć zęby i krok po kroku starać się wrócić do normalności. Współczuję ziomeczku mam nadzieję, że nic Ci nie powróci.
@fiszifiszi: Nie wiem, nie pamiętam sytuacji w jakiej się to stało ponieważ było to w pracy w UK przy dojeniu krów. ~80h tygodniowo i praca w takich warunkach, że niemal każdego dnia sie w coś uderzało ciałem
@michal-l: jestem jakieś 15 godzin po zabiegu dostałem, raz kroplowkę ketonalu. Boli w przedniej części kolana kiedy próbuję ruszyć tą nogą, a kiedy próbowałem o kulach pójść do WC to myślałem że padne z bólu i zmęczenia.
poproś lekarza prowadzącego lub rodzinnego o dalszą terapię p-bólową (ketonal w jednej kroplowce po op już dawno przestał działać i powinieneś był dostać coś do domu np ketonal w tabletkach). W przedniej części kolana ból szczególnie jeśli się nasila jak wstajesz może być spowodowany uciskiem zbierającej się krwi na np nerwy. To się zdarza ale powinno w miarę szybko przejść jak się będzie goił krwiak
Szukam adresu i telefonu do @Karakan2540 za podanie prawdziwych płacę 500. Jest z #wroclaw Siedzi na tagach #siatkowka i #famemma Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
#zdrowie #medycyna #szpital