Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +407
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
WhiteRaven12 +275
Drogie onuce, eurosceptycy i inne alternatywne szury:
to nie jest tak że my (ludzie kibicujący i wspierający Ukrainę w wojnie z Rosją) jakoś specjalnie kochamy Ukrainę i Ukraińców, tylko że Rosja to wrzód na dupie cywilizowanego świata z zakorzenioną mentalnością wprost z osiemnastego wieku rozsiewająca przemoc, biedę i inne patologie na wszystkich podległych sobie terenach, która gdy tylko wstaje z kolan czycha aby podbić/podporządkować sobie kraje z bloku wschodniego w tym Polskę.
to nie jest tak że my (ludzie kibicujący i wspierający Ukrainę w wojnie z Rosją) jakoś specjalnie kochamy Ukrainę i Ukraińców, tylko że Rosja to wrzód na dupie cywilizowanego świata z zakorzenioną mentalnością wprost z osiemnastego wieku rozsiewająca przemoc, biedę i inne patologie na wszystkich podległych sobie terenach, która gdy tylko wstaje z kolan czycha aby podbić/podporządkować sobie kraje z bloku wschodniego w tym Polskę.
#danielmagical