Wpis z mikrobloga

@MrOwl: wielokrotnie prosiłem zainteresowanych, by dodali mnie do czarnej listy i/lub nie komentowali moich wpisów. Bez skutku. Niedawno zgłosiłem zachowanie największych trolli do administracji, mam nadzieję, że to coś zmieni.
@anonim1133: Co jak co, ale Ty się nie powinieneś wypowiadać na tematy Bennnego, bo sam w odpowiedziach na jego wpisy robisz z siebie upośledzone dziecko.

Owszem, sam pare razy "zatrolowałem", bo było śmiesznie jak Bennny usuwał, ale no, #!$%@?, żart powtórzony 100 razy nie jest już śmieszny, a denny.
@anonim1133: Oczywiście, że trudne, gdyby były łatwe nikt by ich nie zauważał, lub nie uważał go za Trolla, przez chwile też myślałam, że jest trollem, a jednak nie. Za to trolli do siebie przyciąga - wystarczy poczytać wpisy - to ma być dyskusja? Zgłaszajcie ich, bo to smutne...
@anonim1133: ja już na samym początku napisałam, że on jest po prostu głupi. Jedna trudność, jeśli chodzi o jego pytania to to, że ciężko się odnieść sensownie do czegoś co w większości przypadków jest bzdurne. Jedynie można spróbować tę bzdurność pokazać, jednak wiadomo- tu jak grochem o ścianę.