@Slattern: A czy to nie jest tak, że większość ludzi trochę źle to rozumie i SSJB wcale nie jest taką kolejną przemianą jak np SSJ2 tylko jest to SSJ połączony z wyważonym kontrolowaniem energii, co pozwala lepiej wykorzystać moc, ale nie jest to coś takiego, że jest po prostu x razy silniejszy od SSJ3?
@RadioaktywneRacuchy @Krzy_sztof na każdym poziomie ssj potrafią super kontrolować energię, przypomnij sobie jak krillin rzucił kamieniem w Goku ssj. Blue jest na pewno mocniejsze nisz ssj3 co znaczy że ta kamehameha była mocniejsza niż taka wystrzelona w formie ssj3, bo inaczej po co by się przemieniał w silniejsza forme. Co znaczy tyle że Kale bSsj> Goku ssj3. Nie wiadomo jak z jego pelna mocą na blue
@MilusiMisio: Nie twierdzę, że nie jest mocniejsze, ale że nie należy się w tym poziomie doszukiwać takiej przepaści jak pomiędzy SSJ2 a SSJ3. Że to nie jest taka stricte kolejna forma idąca ciągiem ssj1- ssj2 - ssj3 - ssjb tylko coś jakby trochę obok.
@Slattern: troche irytuje mnie ta różnica sił... ale jak zawsze liczę na nową transformację która wbije innych w ziemie :) PS: czekam aż sie Vegeta odpali
@RadioaktywneRacuchy ssjGod wymieniając tylko ciosy z kimś na swoim poziomie może zniszczyć uniwersum, a blue jest od niego mocniejsze. No nie wiem xD wydaje mi się że różnica jest nawet większa ale to moj headcannon. Poza tym, podoba mi się że Kale jest aż tak #!$%@?. Broly też był strasznie mocny.
@MilusiMisio: Może coś pomyliłem, ale nie było czegoś takiego podczas pierwszej walki SSJGod - Beerus, że w pewnym momencie Goku stracił postać SSJG, a i tak walczył bez zmian i Beerus mu zwrócił uwagę, że już przyswoił sobie boską moc?
#dragonball
@Slattern:
1) Goku nie walczył na serio, nie używał 100% siły
2) Ma jeszcze kajokeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3) I nową transformacje
@Krzy_sztof na każdym poziomie ssj potrafią super kontrolować energię, przypomnij sobie jak krillin rzucił kamieniem w Goku ssj. Blue jest na pewno mocniejsze nisz ssj3 co znaczy że ta kamehameha była mocniejsza niż taka wystrzelona w formie ssj3, bo inaczej po co by się przemieniał w silniejsza forme. Co znaczy tyle że Kale bSsj> Goku ssj3. Nie wiadomo jak z jego pelna mocą na blue