Aktywne Wpisy

FlasH +394
To zdjęcie od "Poland on air" jest genialne, ale i tak nie uświadamia wielkości tego marszu jeżeli nie zna się Warszawy. To są 3 km drogi z szerokimi chodnikami i sześcioma pasami ruchu. Za tymi drzewami nie widać ludzi, ale oni też tam byli. Marsz był ogromny.
#marszmilionaserc #warszawa #marsz #po #wybory
#marszmilionaserc #warszawa #marsz #po #wybory
robert_blaszczykowski +1294

Posiadam jeszcze niezłożoną drukarkę anet a8. Zajarałem się jakością wydruków z original prusy mk2s. Czy jest możliwość zupgradeować anet żeby mogła chociaż zbliżoną jakość osiągnąć? Są projekty ekonomicznego składania prusy mk2 z części z alie/ebay, ale czy to ma sens? Tak myślę co by tu zrobić żeby nie wydać wora złota a jednocześnie osiągnąć jakość mk2s.
Składać anet a8 i jednocześnie budować przy jej pomocy klona mk2? A może przerabiać anet na pruse?
@a8110aac8b: Tak, poprzez wymianę wszystkich części, które są gorszej jakości niż w MK2. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam wrażenie, że chcesz przekombinować. ;) Złóż na razie A8, potestuj, podrukuj, powprowadzaj jakieś popularne upgrade'y, może przełóż ją na profile jak proponuje @Azeldoh .
Dobrze jest dodać pod drukarkę matę antywibracyjną (jak pod pralką) lub korkową.
Mody za grosze do stopniowego przeprowadzenia:
wiatraki na głowicy
paski na mniej rozciągliwe (i samodzielnie wydrukowane napinacze z regulacją)
lepsze prowadzenie wózków - łożyska lub tuleje
autopoziomowanie stołu