Aktywne Wpisy
rales +228
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +115
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
łączy się z kompem/telefonem przez bluetooth
odbiera też wifi, także można go zabrać wszędzie
60 cali ale 100też da radę z lekką stratą na jakości
z głośnikami na bluetooth to zestaw idealnyʕ•ᴥ•ʔ
można sobie zrobić letnie kino pod chmurką
i w ogóle jest tyle różnych możliwości...
#chinskiecuda #technologia #chiny
ale nie mój, pożyczony( ͡° ʖ̯ ͡°)
miniso to "firma z japonii"( ͡º ͜ʖ͡º)
Ta babka gada w japengrish(✌ ゚ ∀ ゚)☞
ale ja sie czuje jak w kinie (ʘ‿ʘ) tyle ze nie ma gowniakow ani gadajacych/mlaskających ludzi
@rejestracjatoponad14sekund: stypendium jezykowe z instytutu konfucjusza, niestety juz sie konczy, we wtorek powrot do szarej polskiej rzeczywistosci...
przynajmniej mam rzutnik ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@adableble: długo byłaś? U mnie oferowali wyjazd na semestr do Chin, ale potem najczęściej trzeba ten semestr odrobić :-/
nigdy z niczego w zyciu nie bylam zadowolona.
Chiny to miłość, Chiny to życie(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@adableble: nigdy bardziej mam rozumieć? :P
Ktos wie czy taki samochodowy akumulator dalby rade przy projektorze ?
@adableble: no pewnie, jak poza głośnikami na Bluetooth zatargasz jeszcze ze sobą ekran i pojemny power bank :D
a jestes pewien ze to nie chodzi o to nie chodzi o bałagan jaki robisz podczas majsterkowania?
no I masa czasu jaką spędzasz nad sprzętem zamiast spędzać czas z żoną?
tak mi sie jakos pomyślało( ͡° ʖ̯ ͡°)