Cześć ! Mam problem z moją mi5 ,a #mianowicie jak chce odpisać komuś na sms to zanim klawiatura sie wysunie to musze stuknąć z 5-15 razy ... Aktualizowałem miui z 8.1.2 do 8.1.4 i dalej lipa . Miał ktoś taki problem , lub wie jak go rozwiązać ?
@Merlogin: nie no z ciekawosci tylko zapytalem bo zazwyczaj na xiaomi jak jakas appka sie j---e, albo dziwnie zachowuje. To instaluje podobna i sprawdzam. Ale skoro dzialalo a teraz nie dziala to troche dziwne. Bo jesli bylby to problem z uprawnieniami aplikacja klawiatura, to ona by kompletnie nie dzialala, a tak jesli po ktoryms razie zalapuje to dziwne.
Mozesz sprobowac wyczyscic dane aplikacji, cache itd... Tylko wydaje mi sie ze
@Merlogin: ja ni cholery musialbym organoleptycznie u mnie kombinowac. Kiedys moj rozowy mial taka akcje na redmi4a, ale tam pomogl zwykly reset telefonu.
Dajcie plusa dla Wiktorii Szydło reporterki radia Zet. Jako jedyna jest na miejscu i relacjonuje to co się dzieje we Wrocławiu o 4 rano #powodz #wroclaw
#xiaomi #mi5 #problem #miui #sms
Ściągnałem textre i tam smiga klawiatura ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bo jesli bylby to problem z uprawnieniami aplikacja klawiatura, to ona by kompletnie nie dzialala, a tak jesli po ktoryms razie zalapuje to dziwne.
Mozesz sprobowac wyczyscic dane aplikacji, cache itd... Tylko wydaje mi sie ze
Nic nie dało wyczyszczenie danych aplikacji :/
Na RN3 Pro nie miałem takiego problemu
@Gumaa , @PurpleHaze :
Jakieś sugestie co zrobić ?
Dzieki wszystkim za pomoc :)