Aktywne Wpisy
LewCyzud +646
Jak chcecie ochrony planety to przestańcie wydawać co rok nowy telefon i wprowadźcie program łatwej wymiany baterii ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie sobie mordę wycieracie ekologią bedac jednocześnie najwikeszym trucicielem spośród spółek technologicznych
#apple
#apple
darknightttt +14
Chyba wbije nóż w mrowisko ale jestem ciekawa jakie wy macie podejście.
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Boże czemu ja co ja komu zrobiłam czemu nie mogę być normalna wyglądać normalnie jak każda młoda osoba
wszystko jest źle a nie mam jeszcze 30 lay jak mam żyć, ukrywać swoje ciało przez kolejne 50? Czy po prostu strzelić sobie nie w łeb za wczasu
Chyba mam atak paniki bo zawsze gdzieś usuwam to wgłąb w podświadomość a teraz zostałam sama w domu i mnie dopadło
Jest coraz gorzej nie umiem już udawać sama przed sobą a sam fakt że i on się kiedyś dowie mnie przeraża. Będzie na mnie patrzył z odraza i rozczarowaniem, będzie zły, że to przed nim ukrywałam ale jak mam mu się pokazać jak sama się nie akceptuje??
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dope
ANONIMOWE NA FACEBOOKU: https://facebook.com/anonimoweproblemy