Aktywne Wpisy
PiotrFr +124
Zdradzę tajemnicę, dlaczego elektryki się tak dobrze sprzedają w Europie, mimo tych wszystkich "problemów".
Nie, nie ma tu miejsca na teorie spiskowe xD
Ludzie mają wywalone, że jadąc na wakacje na drugi koniec kraju będą musieli stanąć w najgorszym wypadku na pół godziny. Dlaczego? Bo wcześniej też to robili, tylko na dłużej. Nikt nie staje na 5 minut po wiaderko podłej kawy i hotdoga do łapy, tylko idą normalnie zjeść. Dlatego nie
Nie, nie ma tu miejsca na teorie spiskowe xD
Ludzie mają wywalone, że jadąc na wakacje na drugi koniec kraju będą musieli stanąć w najgorszym wypadku na pół godziny. Dlaczego? Bo wcześniej też to robili, tylko na dłużej. Nikt nie staje na 5 minut po wiaderko podłej kawy i hotdoga do łapy, tylko idą normalnie zjeść. Dlatego nie
krabXT +199
Kurde, z chęcią poznałbym dziewczynę na zasadach friends with benefits. Jednak nie taką, że spotykamy się na seks i nic więcej, tylko taką z którą można rozmawiać na różne tematy i czasami wyjść gdzieś na piwo. Niestety moje koleżanki na to nie przystaną więc pytanie gdzie taką dziewczynę znaleźć?
#seks #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Zkropkao_Na
@ErikSkurveson: Siedzieć na wykopie i nie odróżniać friednzone od friends with benefits.(ʘ‿ʘ)
@GoSiulKa: Źle to zinterpretowałem, szybko przeczytałem i zrozumiałem, że koleżanki szuka a seks go nie interesuje. My bad.
Po co pić szczochy?
Zaakceptował: kwasnydeszcz
@ukruszony__kubek: w patologicznych klubach to łatwo o loszki, co by się tylko grzmociły. Już jedną przez przypadek poznałem. Taka chętna i w ogóle, ale potem usłyszałem od kolegi, że ma 2 dzieci, w wieku ~23 lat. Zresztą kluby to nie moja działka, za bardzo za nimi nie przepadam
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz