Aktywne Wpisy

Salido +211
Minął 16. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-411243-28
Pobierz
ewa-m +231
Czasami wstydzę się bycia #rozowypasek , zwyrodnialec z Florydy dusi dwie kobiety, jedną dobija przejeżdżając ją samochodem do czasu jak sam mówi " aż wyglądała jak spaghetti", a tępe #!$%@? na tik toku, w tym #polki mają kisiel w majtkach bo jest taki przystojny, piszą że nie urodził się zły i że go szkoda. No ja #!$%@?ę, aby bronić #morderca kobiet to trzeba mieć paraliż mózgu

@kommie: czyli nie ma żadnych protipów tutaj, po prostu autobus?
Dostań się do Przemyśla pociągiem z Twojej miejscowości. Pod samym dworcem są busy które co chwilę odjeżdżają. Stoją dokładnie tutaj Za 2 zł przewiozą Cię pod przejście graniczne w jakieś 15 minut. Wysiadasz tutaj
Przechodzisz przez granicę pieszo co trwa chwilkę, bo dla obywateli ue jest osobna kolejka. Zaraz jak przejdziesz granicę to ludzie z prywatnych busów i samochodów
Jak przejdziesz przez granicę to wymień sobie z 40 zł w kantorze, bez problemu znajdziesz, bo ich tam jest sporo. I od razu w sklepie spożywczym kup sobie starter sieci Kyivstar i doładowanie. Kosztuje to razem 90 albo 95 uah. Pani Ci w sklepie powinna pomóc jakbyś nie ogarniał. Masz w tej cenie 3 gb internetu na miesiąc. Jak wysiądziesz z marszrutki na
(słyszałem o tym, sam nie jechałem, ale jak bym jechał to bym to wybrał)