Aktywne Wpisy

drakonia +556
Akurat w Polsce jako kobieta mam mnóstwo praw, których nie mają mężczyźni. A co słyszymy na marszu? Że jest odwrotnie. ¯\(ツ)/¯ Kobiety to, kobiety tamto, kobiety sramto. W kółko wyimaginowane braki jakichś praw względem mężczyzn. W sumie kobietom się nie dziwię, że chcą głosować na lewicę, bo politycy celowo uderzają w emocjonalne tony i łatwo jest tym sposobem pobudzić nas do działania. Za to beka z każdego faceta, który na serio chce

Norbercikk +250

Jest możliwość załadowania wagonu tylko do pewnego poziomu, ale bez ograniczania pojemności? Mam ustawione w schedule wait until >=1000 i, a i tak zatrzyma się na stacji i zanim odjedzie, to insertery zdążą nieco załadować, mimo, że wiezie już te 1000 jednostek.
Widzę, że właśnie nadaje na twitchu, ale koleś na reddicie mi odpisał. Link, jakby ktoś miał podobny problem:
https://www.reddit.com/r/factorio/comments/6mgdkt/weekly_question_thread/dk4obdx/
w skrócie: klikając środkowym przyciskiem na miejscu w wagonie wybierasz jaki rodzaj ładunku ma tam być przechowywany