Aktywne Wpisy
lronman +1464
Czy przebywa ktoś z was obecnie w Lloret De Mar?
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
dzidek_nowak +237
Ja nie wiem, jak wy możecie studiować te gównokierunki jak filozofia, socjologia, psychologię, kulturoznawstwo czy inny syf bez zawodowej przyszłości. Co, rodzice was po studiach będą utrzymywać? Nie wiem czy wiecie, ale żyć wiecznie nie będą. Tak jak wy, bo z głodu pomrzecie. Lata imprez studenkich szybko miną a z nimi wasze marzenia i wątroby. Zamiast się uczyć to wolicie "imprezować" z innymi przychlastami w akademikach. Dobrze robią wykładowcy, że was #!$%@?ą na każdy możliwy sposób - może warto przemyśleć to wszystko i wziąć się za siebie.
Mało tego, #!$%@? z waszymi inżynierami - większość z was nigdy nie zrobi żadnego projektu za który dostanie pieniądze. Namnożyło się was jak psów - pieczątki przy projektach każdy by chciał stawiać ale wykonać je w pocie czoła już nie ma komu.
I wiecie co? Pieprzyć te studia. Gdybym mógł, to cofnąłbym się w czasie i poszedł do zawodówki. Przecierpiał te kilka lat z patologią i był elektrykiem czy innym hydraulikiem czy budowlańcem. I mój pot cieknący dupą byłby bardziej cenny niż wy.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@diarrhoea: Rozumiem że więcej niż 6k. Nieźle ( ͡° ͜ʖ ͡°)