Aktywne Wpisy
WypadlemZKajaka +328
Ile macie sytuacji w roku, gdzie prowadzicie samochód mają 1.5 promila alkoholu we krwi, że tak bardzo boicie się konfiskaty?
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
MishMashStudio666 +813
Na specjalne życzenie pewnego przesympatycznego Mireczka popełniłem o to taki pierścionek. Wytyczne były takie by kamień był niebieski i wpadający w zieleń (upolowałem szafir), towarzystwo diamentów (umieściłem) oraz dość filigranowa konstrukcja. Zadanie tość trudne bo kamień dość głęboki i trzeba go osadzić wysoko by swoim szlifowanym spodem nie wbijał się w palec wybranki😉
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
W październiku poprosiłem was o wypełnienie ankiety na ten sezon. Do każdej drużyny wymyśliłem po 3 pytania zamknięte (ergo 90), a ponadto zapytałem was o typy na kilka nagród i liderowanie w statsach (punktowane pięciokrotnie więcej). Niektórzy typowali Derricka Rose'a do MVP ASG, niektórzy jako ROTY wytypowali Dunna, albo Jareda Sullingera do 6thmana roku.
Najlepiej wytypowaliście brak udziału Reggiego Jacksona w ASG, tutaj aż 51 na 52 osoby odpowiedziały dobrze. Najgorzej było w pytaniu o to, czy dwóch graczy Cavs będzie w All-NBA drużynach. Był tylko jeden - LeBron James. Dobrze ten scenariusz wydarzeń przewidziało jedynie dwóch mireczków. Nwm, może będzie mi się chciało kiedyś jeszcze zanalizować zebrane dane, ale jeśli ktoś inny chciałby się tego podjąć - uderzajcie na priva, dam dostęp do edycji.
Oczywiście wszystko jest do sprawdzenia pod tym linkiem: klik
Powinno być poprawnie policzone, ale sprawdźcie dla pewności. Szczególnie otwarte, bo to musiałem robić ręcznie, a czasami oko nie wyłapało jak pisaliście ksywkami, czy inicjałami :P Notka dla siebie jak wrócę do tego posta: w październiku jak będę to organizował to 1) nicki pisać z małpami przed, teraz muszę dodawać (poza @elobaza) i 2) w otwartych tylko imionami i nazwiskami poprawnie napisanymi i z wielkich liter, łatwiej się sprawdzi :P
W tym roku nie ma nagród, ale za rok, skoro pierwsza edycja się udała, może uda się ogarnąć coś, kogoś, sponsora. Jakby ktoś znał kogoś, daj znać - przypomnę się w październiku :P
WYNIKI:
ZASZCZYTNE PIERWSZE MIEJSCE OTRZYMUJE MIRECZEK @izimedium - 72 PUNKTY. GRATULACJE! DALEJ ZNALEŹLI SIĘ:
@pacoo 68
@kendzior333 65
@Ryjuss 65
@zojmers 64
@matejko2405 64
@Little_Juice 63
@sadboy2001 63
@Vojtazzz 62
@bylu 62
@Trae 61
@piotr_zbies 61
@nobrainer 61
@bc04 61
@Parooow 60
@mentalnajemiola 60
@lawicko 59
@AveNergal 59
@Poldaz 59
@dissident 59
@loretti 59
@kulek_stronk 59
@scraapy 59
@ider 58
@zabaracer 58
@romanowy 58
@porucznik_franek 57
@Rogalcool 57
@Weed233 57
@cult_of_luna 56
@jnk21 56
@Musiek_ 56
@HalfManHalfAmazing 54
@rob3rt90 54
@elobaza 53
@Hubertosik 53
@Hilarious 52
@miroslaw_suchoklates 52
@gibpotatoe 51
@Mateusz754 51
@kosteq64 50
@KaznodziejaNowejEry 50
@fordern 49
@JAHMUFFIN 49
@bartoszfcb 49
@rexio 49
@Salsores 49
@Bonziu 48
@appylan 47
@ChanandlerBong 47
@Miki4ever 47
@Sudo_su 46
Wszystkim dziękuję za udział, widzimy się w październiku, życzę poprawy wyniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nba #koszykowka