Wpis z mikrobloga

Jakieś dwa lata temu padł mi LG G3 (plama w rogu ekranu), po dwóch tygodniach wrócił z serwisu z wymienioną płytą główną, obudową i ekranem. Tym razem wysiadł LG G4 (GPS niesprawny podczas ładowania smartfona), po tygodniu wrócił z serwisu z wymienionym siakimś modułem pod baterią. I oczywiście śmiga pięknie.

Może i eldżiki się psują, ale przy tak sprawnej pracy serwisantów raczej nie mam wątpliwości jakiej marki będzie mój kolejny smartfon ( ͡ ͜ʖ ͡) Szczególnie widując w sieci kolejne relacje z tego co wyprawia się w serwisach Samsunga, Sony czy Lenovo.

...tak, wiem. Xiaomi lepszy xD

#smartfon #smartfony #lg #serwis #serwisgsm
Pobierz w.....4 - Jakieś dwa lata temu padł mi LG G3 (plama w rogu ekranu), po dwóch tygodnia...
źródło: comment_yY6hwziNfazAZ1dXj5AXLHGftSfWXLbq.jpg
  • 5
@pepkodziobak: w G3 ta ramka na krawędziach jest dość krucha przy upadkach, ale poza tym świetny fon. W tej chwili używa go mój ziomek i też bardzo sobie chwali. A to co się teraz odjaniepawla to już sam nie wiem, najpierw G5 na który nie wiedziałbym jak etui znaleźć, a po nim G6 z przestarzałym prockiem i wyglądem iPhone'a. Cała nadzieja w V30.