Wpis z mikrobloga

@BongoBong: raczej popełniłem błąd wynikający z pośpiechu - więc tak masz racje użyłem złego określenia i zachowałem się jak idiota który na każdego prawicowca krzyczy że jest nazistą - za co serdecznie przepraszam jeśli cię uraziłem.

@grubson234567: w zasadzie mam cię na czarnej liście od czasu gdy parę razy napisałeś bez dowodu że jestem ruskim trollem, ale odpiszę. Gówno obchodzi mnie twoje zdanie na jakikolwiek temat.
  • Odpowiedz
raczej popełniłem błąd wynikający z pośpiechu - więc tak masz racje użyłem złego określenia i zachowałem się jak idiota który na każdego prawicowca krzyczy że jest nazistą - za co serdecznie przepraszam jeśli cię uraziłem.

@Aeny: Nie uraziłeś mnie. Zwyczajnie nie lubię, gdy ludzie używają słów jak popadnie. Gdy język zamiast narzędziem intelektualnej komunikacji staje się narzędziem komunikacji emocjonalnej.

Nadal rozkminiam w jaki sposób pośpiech może wpłynąć na powstanie takiego błędu.
  • Odpowiedz
@Aeny: wiesz Sławek Grubcio czasami zapomina wsiąść tabletek. A wtedy jak z kapelusza wyskakują oficerowie prowadzący, psychoprawacy ze zleceniami na niego itp itd. Ciężki przypadek ale element wypokowego folkloru. Wiec proszę sie, trzymaj Sławka na czarnolisto i nie denerwuj.
  • Odpowiedz
@tixe_: Jest i w tym właśnie rzecz. Poseł PO jako przykład tego co się dzieje dał zdjęcie z tego co robiła policja za ich czasów. W sprawie tego policjanta na zdjęciu zapadł wyrok skazujący.
  • Odpowiedz