Aktywne Wpisy
kotka-a +7
Ile macie przy sobie gotówki? Samej gotówki, a nie bezgotówkowej. Ciekawe czy ludzie noszą jeszcze przy sobie kasę xD
#kiciochpyta
#kiciochpyta
maciekXDDD +711
byłem dziś w tym syfie zwanym #biedronka. przy nabijaniu szparagów zablokowała mi się kasa i trzeba było czekać na obsługę. pani podeszła, zalogowała się do systemu i zwróciłem uwagę, że kasa się zablokowała przez nieprawidłową wagę szparagów (waga 440 g, oczekiwana waga 500 g). z ciekawości wziąłem kilka innych wiązek i wychodzi na to, że biedronka wali w #!$%@? nie tylko na cenówkach, ale i na wadze produktów. różnice czasem mniejsze,
Gac: Jak to teraz jest w F1? Grand Prix Europu czy Grand Prix Azerbejdżanu?
Mielczarek: Mnie nie pytaj o tą śmieszną serię.
XDDDD
#f1 #eurosport trochę #lemans bo je komentowali ;) #wyscigi
Nie pamiętam aby kiedyś próbował za wszelką cenę dowieść, że LMP1 jest lepsze od F1, a oglądam ich już od dobrych kilku lat. Bardziej to się kłóci o sformułowanie bolid w stosunku do samochodów F1 i innego
@MasterGrubaster: to tak o wszystkich seriach można powiedzieć. I taka jest prawda - wyścigi samochodowe są na ogół nudne. Zresztą tak samo jak każdy inny sport. Ile się trafia ciekawych meczy w piłce nożnej na każdą kolejkę? Dwa, może trzy. Trzeba się po prostu tym interesować.