Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dziś mój chłopak powiedział mi że na jutro jest umówiony ze swoją exfriendwithbenefits.

Na początku mówił że tylko z koleżanką, później jak się dopytałam co za koleżanka dowiedziałam się że z nią kiedyś uprawiał seks.
Jestem zła. Czy powinnam być?
Według niego to stare zdarzenie i teraz się po prostu kolegują... nie chce mi sie w to wierzyc, szczególnie ze wiem ze gdybym ja miala się z kimś takiem spotkkać to dlatego, że wciąż czuję do takiej osoby pociąg.

Czy powinnam się martwić o swój związek?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 31
@AnonimoweMirkoWyznania: może Cię zdradzać ale nie musi. Mimo to rób porządek z tematem bo jak dla mnie to to nie jest normalne, że ktoś się spotyka ze swoją byłą i "się kolegują". Gdyby to była sytuacja, że to facet pisze, że jego różowy spotyka się ze swoim byłym bo "się kolegują" to byłby festiwal boltzów na boQ i przyprawianych rogów.

@shadowsof2:

Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. (...)
@plecak_odrzutowy: Zacznijmy od tego, że panna jest jak małpka i zawsze chwyta się jednej gałęzi, nim przeskoczy na drugą. Każdy facet to wie.

Osobiście nigdy nie miałem panny, która była "sama". Czasem wiedziałem, że ma chłopaka, a czasem dowiadywałem się po fakcie.

Jeśli panna jest chociaż 5/10 to będzie miała faceta. Chyba, że coś jest grubo z głową. Minimum to "przyjaciel".

Pewne rzeczy trzeba zaakceptować i powinna chociaż docenić to, że
gdybym ja miala się z kimś takiem spotkkać to dlatego, że wciąż czuję do takiej osoby pociąg.

@AnonimoweMirkoWyznania: chciałbym zauważyć, że decyzja o wspólnym życiu, czy też "miłość" nie oznaczają automatycznie, że przestajemy pożądać innych osób.
pożądanie było, jest i będzie. ważne, żeby mu nie ulegać, skoro jesteśmy w związku.