Aktywne Wpisy
HNDelectric_pl +382
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
nanushki +488
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Dziś mój chłopak powiedział mi że na jutro jest umówiony ze swoją exfriendwithbenefits.
Na początku mówił że tylko z koleżanką, później jak się dopytałam co za koleżanka dowiedziałam się że z nią kiedyś uprawiał seks.
Jestem zła. Czy powinnam być?
Według niego to stare zdarzenie i teraz się po prostu kolegują... nie chce mi sie w to wierzyc, szczególnie ze wiem ze gdybym ja miala się z kimś takiem spotkkać to dlatego, że wciąż czuję do takiej osoby pociąg.
Czy powinnam się martwić o swój związek?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
nawet słowem nie wspominamy o przeszłości i tym co nas wcześniej łączyło.
@AnonimoweMirkoWyznania: jako niebieskipasek powiem tak: pilnuj go ;)
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Powie, że byli na kawie czy coś, a jak się pośpieszy to nawet się wyrobi w czasie, że będzie to realne.
Nie myśl o tym.
@shadowsof2:
Jeśli nie boli ją to, aż tak mocno, że chce typa kopnąć, to pozostaje jej to zaakceptować.
Osobiście nigdy nie miałem panny, która była "sama". Czasem wiedziałem, że ma chłopaka, a czasem dowiadywałem się po fakcie.
Jeśli panna jest chociaż 5/10 to będzie miała faceta. Chyba, że coś jest grubo z głową. Minimum to "przyjaciel".
Pewne rzeczy trzeba zaakceptować i powinna chociaż docenić to, że
@AnonimoweMirkoWyznania: chciałbym zauważyć, że decyzja o wspólnym życiu, czy też "miłość" nie oznaczają automatycznie, że przestajemy pożądać innych osób.
pożądanie było, jest i będzie. ważne, żeby mu nie ulegać, skoro jesteśmy w związku.
Skoro się z kimś uprawiało seks to chyba nie jest to koleżanka tylko coś innego.