Wpis z mikrobloga

@insert_table81: Dobra chyba czas kończyć te "dyskute" :) Moim zdaniem produkty#Xioami nie są warte kasy. Brak gwarancji etc. Jeżeli jednak chcesz poczuć się posiadaczem "flagowca" możesz zaryzykować. Jeżeli chodzi o wydajność, jakość aparatu etc. są OK. Może miałem pecha, kto wie. Sprawa dotyczy jednak dwóch modeli które padały jeden po drugim. Nie chwale tu znanych firm. Nie wieszam też psów na Xioami. W moim przypadku "nie wypaliło" Szkoda 2-tyś które umoczyłem w przeciągu 1.5 roku. Warto jednak moim zdaniem szukać alternatywy. Wielu posiadaczy iPhone namawiało mnie na produkty jabłuszka. Niestety, nie dam się namówić. Wiem że są to pewnie dobre produkty. Ale tak jak pisałem lubię się wyróżniać, eksperymentując z innymi markami. Dlatego chińczykom dam pewnie szanse i z czasem coś kupię. Na dzień dzisiejszy dziękuje. Dzięki Fan marki oni się rozwijają i chyba o to chodzi, są konkurencją dla znanych i uznanych. Pozdrawiam wszystkich uczestników dyskusji. I tak wszystko to badziew :) Dajcie spokój ze sprzętem i marką auta. To ma Wam służyć. Sam doszedłem do tego dopiero w wieku 35 wiosen. Pozdr. #xioami